Quote (kefir @ Mar 30 2011 08:18am)
Dopiero byl placz, ze rankedy graja wieksze lamy niz normale. Lepiej skoncz z tekstami"pizdy z normala" bo sam nic nie osiagnales w ta gre oprocz twojego super wielkiego elo. Zagraj w jakims turnieju i nie odpadnij w 2 rundzie ok? Na tym koncze postawanie tutaj bo nie mam 2 tysiecy zagranych gier.
Widzę, że świetnie się orientujesz odnośnie rankedów i normali, powiem Ci jedną dużą różnicę jaką ja widzę miedzy tymi trybami - na normalach jest freestyle, a na rankedach gra na błędach przeciwnika. Pewnie, że nic nie osiągnąłem, ale brałem udział w pojedynczych turniejach, m.in. esl czy 3v3 w cyberlidze, niestety nie popisałem się ze względu na mój "spalony" team. Wiem także jak grają osoby z wyższych półek, nie dlatego, że oglądam ich na streamach ale dlatego, że gram z nimi/przeciwko. I jak wchodzę z rank na normal to widzę olbrzymią przepaść.
Postuj, dowoli, ale nie w trybie kanału lol-x, mam nadzieję, że to zrozumiałeś.
Kefir, nic do Ciebie nie mam. Wytłumaczę łopatologiczne w czym jest problem. Na przykładzie sc pokaże Tobie jak piszesz.
"Zerg rush miażdży, wygrałem dwie gry w niecałe 4minuty, najlepsza taktyka ever".
This post was edited by doktor_ironia on Mar 30 2011 02:15am