Quote (markov @ 30 Nov 2011 12:19)
Czekam na jakies info po kilku dniach uzytkowania, pracujesz na stockowym density, czy zmieniales?
Stockowe density. Nie wiem czy będę trzymał to kilka dni. Wprawdzie dzisiaj chodzi już szybciej, to nie jest to płynność taka jak w moim poprzednim romie.
Funkcjonalność też dość uboga w porównaniu do MIUI czy CyanogenMod. ICS nie oferuje jakiś konkretnych zmian, które stawiałyby go wyżej niż poprzednie wersje androida.
Przynajmniej w kwestii zwykłego użytkowania. Jakieś tam pierdoły dotyczące bezpieczeństwa niby ma.
Zauważyłem problemy z multi-touchem. Zbliżając do siebie 2 palce do oddalenia widoku możemy przybliżyć go jeszcze bardziej. Tak jakby w pewnym momencie, gdy palce są już przy sobie, nagle wchodzi duży zoom.
Nie wyświetla mi się też obraz w YouTube. Leci sam dźwięk. A jak po chwili chcę wyłączyć to jest zwiecha na kilkanaście sekund i crash aplikacji.
Plusem jest szybsze wczytywanie się stron i płynniejsze przewijanie. Być może to kwestia tego dodanego Hardware Acceleration.
Podoba mi się wygląd ICS.
Prawdopodobnie jeszcze dzisiaj zmienię z powrotem na jakieś MIUI lub przetestuję nowego HyperDroidX.