Quote (Grigo @ 16 May 2013 20:04)
Właśnie wróciłem. Swój sezon rowerowy uważam za otwarty.
Nie jeździłem kilka miesięcy, dzisiaj lasem nawet krótkie podjazdy dawały popalić, trzeba zacząć regularnie jeździć jak kiedyś.
Mam pytanko; jest tu ktoś kto jeździ po górach albo bezdrożach etc? Bo zastanawiam się ile bym musiał zapłacić za rower, żebym mógł jeździć wszędzie (na terenie Polski, na razie) i nie obawiać się, że mi się rower złamie w pół albo coś się uszkodzi i zostanę z ręką w nocniku 40 km od cywilizacji. Bo mój marketowy sprzed kilku ładnych lat kupiony chyba za 500 jak an razie nie do zajechania (jeździłem głównie po asfalcie, trochę po bezdrożach, las, piach, korzenie, kamienie), ale na jakieś dalsze wypady i w trudniejszy teren bym się bał na nim jechać.
I jeszcze kwestia przygotowania się, treningu. Jak się przygotować do takich wypraw w góry? Nawet jakbym tygodniowo robił kilkaset km po asfalcie to trochę siły nabiorę, ale jednak góry to góry. Any1?
http://www.coolbike.pl/rower-gorski-kross-level-a4-rozmiar-17-2008%283,9210,3146%29.aspx?utm_source=nokaut.pl&utm_medium=cpc&utm_campaign=2013-05&utm_content=3146#nclid=350dc26fc5b6ed9fcb31bbab50672fa5osprzęt nie do zatarcia przez normalnego zjadacza kromkuw. dobre ramy mają te krossy.