Quote (lyzeff @ 22 Aug 2010 21:22)
Jak się nazywało, to niby zakończenie wiedźmina? Gdzie się żeni z Yennefer ?

Cos sie konczy cos sie zaczyna. Zbior opowiadan Sapkowskiego, dobra rzecz. Samo alternatywne zakonczenie wiedzmina jest dosc osobliwe, zostalo napisane przed rozpoczeciem pisania sagi, wobec czego na owym slubie wystepuja tylko bohaterowie znani z Ostatniego Zyczenia i Miecza Przeznaczenia, a jednoczesnie pojawiaja sie watki znane z sagi, tak samo jak bodajze rycerz Galahad.
Quote (toldi @ 22 Aug 2010 21:27)
jestem po 2 tomie ,trzeci leży na półce i czeka - co mogę powiedzieć jak pierwszy tom mimo iż akcji nie było za wiele podobał mi się natomiast 2 już mniej , czemu? główny bohater zaczyna mi zalatywać wiedźminem ( ciężko powiedzieć czemu ale mam takie odczucie że wiele cech charakteru mają wspólnych). Razi mnie też wygląd g. bohatera - kark rozpierdalator "czesc nazywam sie ...? e umarłem na pustyni q_q więc nie uzywam imienia : O ale zobaczymy może się przełamie i drapne nastepny tom
3 tom dotyczy glownie Jardira, stanowi on pewna przeciwwage dla Arlena, moze przypadnie ci to do gustu

Mi sie podobalo, 4 tom tez jest ok.
Quote (Studnia06 @ 22 Aug 2010 21:33)
to jedziesz dalej
Quote (2007 @ 22 Aug 2010 21:53)
Wszystkie dotyczące świata dysku... Zekranizowali wszystkie książki Pratchetta czy tylko co poniektóre z nich?
Zekranizowali chyba zaledwie kilka, jakos nie mialem ochoty zadnego ogladac, profanacja ;p