Quote (MMAtack @ Apr 25 2012 06:36am)
lista najlepszych anine ktore oglądałem.KOlejnosc przypadkowa,wszystkie te tytuły są naprawdę godne obejrzenia. Naprawdę warto !
1.Elfen lied -tu zaczęła się moja miłość do anime .Brak słów , w skali od 1-10 daje 11. KONIECZNIE TRZEBA ZOBACZYC :P
2.Dragon Ball -jak wiadomo klasyk , to zostawię bez komentarza , Każdy zna i kocha to anime .
3.Ghost in the Shell - klasyk, tak jak dragon Ball ma juz swoje lata ale co stare to jare i wciagajace
4.Full metal alchemist-Moim zdaniem NUMER 1 bezkonkurencyjny (obydwie części są zaaajeebis...!)
5.Green Green +18-jest to przezabawne echii ,baaardzo dużo śmiechu
6.Great Teacher Onizuka-jedno z najlepszych anime wszech czasów,powiem tylko ,ze osobiście to dostawałem ataki śmiechu :D To poprostu musisz obejrzeć !!!
7.Bleach-znane chyba wszystkim..
8.One piece -tu sam nie byłem przekonany co do tego anime - teraz jest to drugie ulubione anime -jednym słowem ZAJE..STE
9.Fairy tail -jest to numer trzy na liście moich ulubionych ,czekam z niecierpliwości na każdy odcinek !
10.Death Note - co tu mówić -to trzeba obejrzeć bo naaprawde warto-jest to anime numer 4 na mojej liście .
11.D-gray man- wciąga jak narkotyk,bardzo ciekawe i dosyć długie
12.Durarara-trochę w innym stylu ,powiem szczerze ze też warto zobaczyc :-)
13.School Days -Tytol mówi sam za siebie ,lekkie ,przyjemne i godne obejrzenia
14.Hight School of death - to anime naprawdę mnie zaskoczyło, był to hit tego lata. Super .
15.Guilty Crown - podpowiem tylko -na początku trochę wydaje sie nudnawe ale z odcinka na odcinek coraz ciekawsze i baaaardzo wciagajace , na zachętę dodam to,że osobiście osobiście obejrzałem to anime z 4 razy :-D
16.Hellsing - krutkie ale ten mroczny klimat ...=D
17.Zegapain-na ten tytol trafiłem przypadkiem ,ale całkiem niezły
18.Chobbits - hehe tu sam byłem bardzo zaskoczony , obok tego tytułu nie można przejść obojętnie , pochłania widza ,jeżeli lubi taki gatunek
19.Ichigo -echi pomieszane z komedia , główny motyw to "majtki" , od śmiechu można skurczu szczeki dostać xd
20.blood+ -koniecznie trzeba oglądnąć %),baardzo przypadło mi do gustu to anime .
21.Ao no Exorcist- świetny Tytoll,zassalo mnie na pare godzin ,anime z dużym rozmachem,polecam.
22.code geass-ten tytol z grubej rury , świetnie prezentujące się anime, obejrzałem już parę razy =)
Życzę powodzenia w oglądaniu,jak coś mi się przypomni to napewno dodam .Wszystkie te tytuły są naprawdę wciągające .Pewnie przez te prawie 300 stron były podane te tytuły ,ale może komuś się przyda =D
Polemizowałbym z tą listą. Niektóre z tych tytułów koło najlepszych to nawet nie stały. Ano.