d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Bieganie > Temat Oficjalny.
Prev1267268269270271471Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Oct 9 2013 10:32am
Quote (Henio17 @ Oct 9 2013 12:00am)
Tam są 3 pary z tego numeru. Ty bierzesz 1 parę, ja drugą, więc oświadczam, że została ostatnia!  :thumbsup:  Myślałem, że tyylko ja mam taką małą stopę :P
Jak nikt mi nie dorazi czy naprawdę warto kupić buty z agresywnym bieżnikem, to sobie odpuszczę - i tak na razie nie biegam i nie wiem, czy będę w ogóle :(

No czasem jest problem z kupnem butów :) w moim przypadku bardzo ciężko o buty do garnituru :) Wiesz to zależy czy chcesz tylko je na okres zimowy, czy może na cały rok. Nie wiem po jakiej nawierzchni masz zamiar biegać. Ja zamierzam teraz więcej biegać po lasach itp., a w przyszłym roku mam zamiar pobiegać może jakieś górskie biegi. Buty kupuję więc z myślą o zimie jak i o przyszłym roku.
Member
Gold: 3,704.84
Oct 9 2013 05:24pm
Quote (Bieniol @ Oct 9 2013 05:32pm)
No czasem jest problem z kupnem butów :) w moim przypadku bardzo ciężko o buty do garnituru :) Wiesz to zależy czy chcesz tylko je na okres zimowy, czy może na cały rok. Nie wiem po jakiej nawierzchni masz zamiar biegać. Ja zamierzam teraz więcej biegać po lasach itp., a w przyszłym roku mam zamiar pobiegać może jakieś górskie biegi. Buty kupuję więc z myślą o zimie jak i o przyszłym roku.

W moim przypadku zawsze ciężko o buty :lol:
Chciałbym przebiec maraton, biegam na twardych nawierzchniach. Buty na lato mam, oczekuję czegoś na typową zimę - śnieg. Ogólnie w zimowych butach do chodzenia jest mi ślisko w taką porę roku, a co tu dopiero mówić o bieganiu. Kupię sobię, jak ktoś coś sensownego doradzi i moja noga przestanie mnie boleć.
Member
Oct 10 2013 08:29am
Quote (Henio17 @ Oct 10 2013 12:24am)
W moim przypadku zawsze ciężko o buty  :lol:
Chciałbym przebiec maraton, biegam na twardych nawierzchniach. Buty na lato mam, oczekuję czegoś na typową zimę - śnieg. Ogólnie w zimowych butach do chodzenia jest mi ślisko w taką porę roku, a co tu dopiero mówić o bieganiu. Kupię sobię, jak ktoś coś sensownego doradzi i moja noga przestanie mnie boleć.

Jak już uważasz. Ja o tych Kanadia poczytałem sporo i na zimę się nadają na pewno. Agresywny bieżnik to podstawa jeśli nie chcesz się ślizgać. Zamówiłem dziś te buty za 219 zł. Znalazłem tutaj promocję na nie http://sklepbiegowy.com/?md=products&id_p=24992&name=butykanadia-5-tr-m&
Ale jeśli Ty masz zamiar biegać w takich butach tylko i wyłącznie zimą to pewnie nie ma sensu takich brać, ja tak jak pisałem mam zamiar biegać jakieś górskie zawody i teraz na jesieni po lasach/górkach.
Member
Oct 10 2013 03:55pm
360zł za używanego garmina 305 bez pasa pulsu, co sądzicie? stan całkiem niezły
Member
Oct 11 2013 04:47pm
Moglibyście podrzucić mi swoje playlisty do biegania? Mało interesuje mnie typ muzyki, ważne, ze dla was sprawdzają się przy wybieganiach
Trochę dłużą mi się ostatnie biegi po znanych trasach:/

@up nie wiem, nie znam się, ale osobiście wolałbym móc kontrolować swoje tętno :P

This post was edited by demontaczki on Oct 11 2013 04:56pm
Member
Oct 11 2013 08:38pm
W sumie tak mysle zeby parkour robic i karate i w ogole, ale bieganie >>>>>>>>>>>>>>>>>

Bieganie to jest moc, siła
Member
Gold: 1.00
Oct 12 2013 04:25am
Wróciłem, zrobiłem około 13,4km, biegło się całkiem dobrze, wybrałem trasę po lesie kabackim - piękna jesień :)

Kupiłem wczoraj używanego garmina 305, 4 letni:

- Zegarek.
- Pasek do pomiaru tętna.
- Ładowarka.
- Zapasowy pasek ze śrubokrętem do jego wymiany.
- Oryginalne opakowanie.
- Instrukcja obsługi, płyta CD z oprogramowaniem. - tzw. stacja dokująca + kabel miniUSB do ładowania i podłączania do komputera (nie ma na zdjęciu).

Bateria starcza na 6h treningu, ale jak coś już obcykałem poradnik jak wymienić sobie samemu akumulator więc nie ma problemu
Zapłaciłem 363zł
Member
Oct 12 2013 05:09am
Quote (b0b3k @ Oct 12 2013 11:25am)
Wróciłem, zrobiłem około 13,4km, biegło się całkiem dobrze, wybrałem trasę po lesie kabackim - piękna jesień :)

Kupiłem wczoraj używanego garmina 305, 4 letni:

- Zegarek.
    - Pasek do pomiaru tętna.
    - Ładowarka.
    - Zapasowy pasek ze śrubokrętem do jego wymiany.
    - Oryginalne opakowanie.
    - Instrukcja obsługi, płyta CD z oprogramowaniem. - tzw. stacja dokująca + kabel miniUSB do ładowania i podłączania do komputera (nie ma na zdjęciu).

Bateria starcza na 6h treningu, ale jak coś już obcykałem poradnik jak wymienić sobie samemu akumulator więc nie ma problemu
Zapłaciłem 363zł

Ładnie :) po taniości Ci się udało tego Garmina trafić :)
Ja dziś byłem na Teście Coopera. Na wiosnę miałem 2640m, a dziś 2950m także jest widoczny progres, co mnie bardzo cieszy. Jutro startuje w biegu na 15km w Baranowie Sandomierskim. Najstarszy rozgrywany bieg u mnie w województwie. Zobaczę jak to wyjdzie :)
Member
Gold: 1.00
Oct 12 2013 05:13am
Quote (Bieniol @ 12 Oct 2013 13:09)
Ładnie :) po taniości Ci się udało tego Garmina trafić :)
Ja dziś byłem na Teście Coopera. Na wiosnę miałem 2640m, a dziś 2950m także jest widoczny progres, co mnie bardzo cieszy. Jutro startuje w biegu na 15km w Baranowie Sandomierskim. Najstarszy rozgrywany bieg u mnie w województwie. Zobaczę jak to wyjdzie :)

Ja muszę wybrać się na test Coopera, muszę tylko pilnować terminu bo zazwyczaj po godzinie rejestracji nie ma już miejsc. :) No ładnie, gratulacje i powodzenia w jutrzejszym biegu. Jak wrócisz poinformuj jaki czas i jak się biegło. POWODZENIA :D
Member
Oct 13 2013 10:58am
Quote (b0b3k @ Oct 12 2013 12:13pm)
Ja muszę wybrać się na test Coopera, muszę tylko pilnować terminu bo zazwyczaj po godzinie rejestracji nie ma już miejsc. :) No ładnie, gratulacje i powodzenia w jutrzejszym biegu. Jak wrócisz poinformuj jaki czas i jak się biegło. POWODZENIA :D

No wybierz się, wybierz :) fajny sprawdzian czy jest progres czy nie :) zawsze są 2 edycje, wiosna i jesień.
Ja wróciłem z tego biegu. Czas jaki uzyskałem to 1h:19m:14s. Nie wiem, które zająłem miejsce bo nie podali :) ale pewnie koło 100-110. Jestem zadowolony bo chciałem pobiec poniżej 1h:20m i to się udało. Pewnie byłoby szybciej o około minutę, ale na 3km przed końcem miałem niespodziewaną wizytę w krzaczkach :) Później już się dobrze biegło. Założenie miałem takie, żeby zacząć wolniej i finiszować mocniej, ostatni km 4m:22s. Pogoda dopisała, na początku troszkę deszczu ale później się wypogodziło. Jest też minus po tym biegu, mianowicie zaczął mnie boleć dość mocno piszczel. Jeśli nie uspokoi się w kilka dni to będę zmuszony iść do lekarza jakiegoś :) mam nadzieję, że się bez tego obejdzie :)
Go Back To Polska Topic List
Prev1267268269270271471Next
Add Reply New Topic New Poll