d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Piłka Nożna > Temat Oficjalny
Prev1266326642665266626675001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 17.16
Aug 28 2012 07:17am
Quote (playerthree @ 28 Aug 2012 11:42)
Gdyby babcia miała wąsy to by dziadkiem była. To twoja subiektywna opinia. Wg. mojej wygrał by Juventus patrząc na wyniki ostatnich 6 meczów pomiędzy tymi 2 zespołami.

Niestety już nie mogę edytować. Mam nadzieję że wybaczysz mi ten rażący błąd.

Juventus miał na głowie zdobywanie trofea w Pekinie. Również żałuję że do sparingu nie doszło ale pretensje kieruj co włoskiego Lega Calcio.

To Ty nie masz żadnych argumentów. Juventus stracił mniej bramek niż Barcelona w lidze gdzie strzela ich się prawie tyle samo co już tu udowodniłem. Nie mam pojęcia jak wytłumaczyć Ci że reprezentacja to inna para kaloszy niż klub więc zaprezentuje to na przykładzie:

Messi w Argentynie gra poniżej oczekiwań.

3 z Borussi dała dupy na euro

2 obrońców Juventusu w 1 meczu reprezentacji dało sobie wpuścić więcej goli niż przez 10 kolejek serie a (Chiellini zaraz zszedł przez kontuzje; jak już wcześniej wspomniałem po 2 bramkach finał się skończył ale dobrze, licz sobie te 4)

Prandelli zajbisty trenerem? Chyba 1 raz o nim usłyszałeś na euro. We Violi nieźle mu szło przez 2 lata i to wszystko co można o nim powiedzieć.

Aha i zapamiętam sobie tych "ogórów" na przyszłość. Smutne że masz takie zdanie o mistrzach świata. No i jedyną Thatcher jaką znam to "żelazna dama" :< (nie mylić ze starą damą :))

"We Violi nieźle mu szło przez 2 lata i to wszystko co można o nim powiedzieć." - Tobie się wydaje, że tylko Ty oglądasz Serie A i masz monopol na wiedzę, Prandeliego pamiętam jeszcze z Parmy i ze słabym zespołem potrafił powalczyć. W tym zdaniu ukazałeś pełnie swej ignorancji. Wygląda na to, że od niedawna śledzisz tą ligę.
Po raz kolejny pytam się co ma Barcelona, Messi i cokolwiek z nimi związane do tego, że odnosząc się do Twojego posta numer 26570 zaprzeczyłem Twojemu stwierdzeniu, o tym jakoby obrona Juve była najlepsza na świecie? Brak jakichkolwiek argumentów więc atak i wyjeżdżanie z dupy z Barceloną? Nie dość, że ta według Ciebie najlepsza obrona nie zagrała w żadnych rozgrywkach poza słabą Serię A (gdzie i tak większość meczów gra się na 0-0) czy Pucharem Włoch, czyli nie miała okazji zagrać w prawdziwym futbolu to jeszcze, kiedy ta okazja się nadarzyła dali sobie wpierdolić 4 gole. Po prostu dali dupy i tyle, po co się rzucasz nad oczywistym faktem?

Argument z polakami jest przecudny, widocznie reprezentacja PZPN jest dla Ciebie wyznacznikiem :rofl:

A "ogóry" nie ja wymyśliłem tylko jeden z postujących tutaj użytkowników tego forum, zapewne sam dojdziesz do tego który.

ależ się topik nam rozruszał :D

Quote (Pozer @ 28 Aug 2012 12:21)
Nie wiem czy by sobie poradzil.
Szkoda ze nie zdecydowal sie przejsc do Aston Villi, tam moglby sie sprawdzic w roli managera klubu Premier League.
Jak dla mnie to tylko Pep albo Jose, wolalbym Pepa.
Styl gry podobny, widze to tak - Wayne jako Messi, Nani jako Sanchez, Cleverley jako Iniesta, Carrick jako Xavi, Welbeck jako Villa i Fletcher jako Busquets.

hę?
a jeszcze nie tak dawno Pep był dla Ciebie wuefistą, który z wyskoczył z krzaków i kozaczy bo ma Inieste i Xaviego w zespole
ja bym jeszcze Reissa jako Maradonę dołączył :rofl:

This post was edited by SleepNowInThe Fire on Aug 28 2012 07:31am
Member
Gold: 0.00
Warn: 100%
Aug 28 2012 07:23am
Quote (LESNYBARB_PL @ Aug 28 2012 02:14pm)
takim samym mozgiem byl iniesta na MS i 2x ME, wszystkie akcje ofensywne on kreowal, wiec nie ma iniesty = nie ma hiszpanii. podobnie jak zidane ma latwosc mijania KAZDEGO zawodnika, nie musi robic kolowrotkow bo ma pilke przylepiona do nogi, pieknosc tkwi w prostocie a nie fajerwerkach:) ZP nigdy nie dostanie bo zyje w czasach messiego i ronaldo:) reasumujac iniesta nie odstaje od zidana, a prawdopodobnie zodbedzie jeszcze duuuuzzo wiecej trofeow (tych najwazniejszych juz ma wiecej):)

nie ma iniesty to sa xavi, cesc, xabi, villa, torres, cazorla itd. iniesta jest jednym z wielu i u nich kazdy moze byc mozgiem i kazdy potrafi sie popisac tym samym co on.
zidane jest tylko jeden i nie porownuj jakiegos karla do mistrza.
Member
Aug 28 2012 07:25am
Quote (LESNYBARB_PL @ 28 Aug 2012 14:42)
iniesta jest najlepszym zawodnikiem w histori futbolu:) to cala reszta moze wchodzic na jego poziom, ktory i tak jest nie osiagalny:) zidan mial szczescie bo gral w latach gdzie, nie mial zadnej konkurencji, no jedynie ronaldo. iniesta bramek nie strzela i strzelac nie bedzie, ale barcelona i hiszpania to ON:)

dokladnie, zobacz ze zidane nie mial konkurencji wgl.. ineista ma ogromna: Messi, Xavi, Ronaldo, Villa, Sanchez, Busquets, Alves, Alba, Pique, Puyol, Mascherano, Fabregas, Pedro, Tello, Song, Valdes, Iker, Ozil.. jest tylu zawodnikow do złotej piłki ale Iniesta jej nie dostanie bo wiadomo że król jest tylko jeden (Messi)
Member
Gold: 950.00
Warn: 20%
Aug 28 2012 07:27am
Quote (TNA @ 28 Aug 2012 13:25)
dokladnie, zobacz ze zidane nie mial konkurencji wgl.. ineista ma ogromna: Messi, Xavi, Ronaldo, Villa, Sanchez, Busquets, Alves, Alba, Pique, Puyol, Mascherano, Fabregas, Pedro, Tello, Song, Valdes, Iker, Ozil.. jest tylu zawodnikow do złotej piłki ale Iniesta jej nie dostanie bo wiadomo że król jest tylko jeden (Messi)
Nie bylo prosciej napisac jedenastka Barcelony? :huh:

Member
Warn: 100%
Aug 28 2012 07:27am
Quote (TNA @ Aug 28 2012 02:25pm)

pozer moze ci buty czyscic ziomek.
Member
Aug 28 2012 07:30am
Quote (kaaba @ 28 Aug 2012 15:27)
Nie bylo prosciej napisac jedenastka Barcelony? :huh:

co prawda cie tak w oczy razi ? barcelona to najlepsza druzyna w historii pilki noznej jesli chodzi o kluby, maja najlepszych zawodnikow na kazdje pozycji, ktorzy graja w najlepszej reprezentacji, nie oszukujmy sie ale ani real ani united ani zaden korupcyjny juventus nie zatrzyma barcy ani w tym ani w nastepnych sezonach
Banned
Gold: 4,043.00
Warn: 10%
Aug 28 2012 07:30am
Quote (Rogalik @ Aug 28 2012 02:27pm)
pozer moze ci buty czyscic ziomek.
Szkoda tylko, ze ja nigdy nie trolluje :mellow:
Member
Gold: 23,000.10
Aug 28 2012 07:33am
czy będzie w polskiej tv mecz o super puchar europy?
i jeżeli tak to mam nadzieje że nie na npremium...
Member
Gold: 1.50
Aug 28 2012 07:35am
Quote (Pozer @ Aug 28 2012 11:53am)
Nie ma szans zeby Wayne odszedl.
Sir Alex max 2-3 sezony jeszcze bedzie prowadzil United, a potem Pep bedzie budowal swoja druzyne wokol Wayne'a ktory bedzie gral role Messiego jak w barcy.

HAHAHAHAHAHAHAHAHHHHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHAHAHAHAHAHA
Member
Gold: Locked
Warn: 20%
Aug 28 2012 07:36am
Quote (Rogalik @ Aug 28 2012 01:23pm)
nie ma iniesty to sa xavi, cesc, xabi, villa, torres, cazorla itd. iniesta jest jednym z wielu i u nich kazdy moze byc mozgiem i kazdy potrafi sie popisac tym samym co on.
zidane jest tylko jeden i nie porownuj jakiegos karla do mistrza.

niestety kolego iniesta bardzo przewyzsza wymienionych przez Ciebie pilkarzy, oni nigdy nie beda mieli tych cech co andres. na przyszlosc radze nei sugerowac sie opiniami w bravo sporcie i na onecie tylko obejrzec mecz jeden drugi trzeci i wyrobic sobie wlasna opinie:)

nazywasz iniesta karlem a zidana mistrzem:) to Cie zmartwie wielki maly andres tych najcenniejszych mistrzostw ma juz wiele wiecej co łysol zidane:)
Go Back To Polska Topic List
Prev1266326642665266626675001Next
Closed New Topic New Poll