Quote (playerthree @ Aug 28 2012 11:42am)
Gdyby babcia miała wąsy to by dziadkiem była. To twoja subiektywna opinia. Wg. mojej wygrał by Juventus patrząc na wyniki ostatnich 6 meczów pomiędzy tymi 2 zespołami.
Pragne przypomniec, ze Real obecnie prowadzony jest przez najlepszego trenera swiata, ktory rozjebal ten wloski twor bez najmniejszego problemu podczas pracy w Interze, elo.
Quote (playerthree @ Aug 28 2012 12:08pm)
Ja absolutnie nie chce na siłę nikomu wciskać kitów że taki będzie finał albo że któryś z tych 2 zespołów się tam znajdzie. Osobiście zadowolę się
1/4 ale z góry skreślanie klubów z takim potencjałem chyba jest nie na miejscu dokładając do tego niespodzianki z przed roku. Zwykle w takich sytuacjach żeby kogoś zbić z tropu mówi się że skoro jest ktoś czegoś taki pewien to niech coś "przyrzeknie". Zazwyczaj wtedy te osoby na poważnie rozważają czy taka sytuacja może mieć miejsce bo mają coś do stracenia (zazwyczaj honor). Tyle

ahahahahahahahaha, zaraz pozer wyskoczy, ze osobiscie zadowoli sie grupufka.
Quote (Pozer @ Aug 28 2012 12:21pm)
Nie wiem czy by sobie poradzil.
Szkoda ze nie zdecydowal sie przejsc do Aston Villi, tam moglby sie sprawdzic w roli managera klubu Premier League.
Jak dla mnie to tylko Pep albo Jose, wolalbym Pepa.
Styl gry podobny, widze to tak - Wayne jako Messi, Nani jako Sanchez, Cleverley jako Iniesta, Carrick jako Xavi, Welbeck jako Villa i Fletcher jako Busquets.
a kurwa XDDDDDD posikalem sie ze smiechu