d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Piłka Nożna > Temat Oficjalny
Prev1266026612662266326645001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 28,575.00
Aug 28 2012 06:16am
Quote (playerthree @ 28 Aug 2012 14:08)
Ja absolutnie nie chce na siłę nikomu wciskać kitów że taki będzie finał albo że któryś z tych 2 zespołów się tam znajdzie. Osobiście zadowolę się 1/4 ale z góry skreślanie klubów z takim potencjałem chyba jest nie na miejscu dokładając do tego niespodzianki z przed roku. Zwykle w takich sytuacjach żeby kogoś zbić z tropu mówi się że skoro jest ktoś czegoś taki pewien to niech coś "przyrzeknie". Zazwyczaj wtedy te osoby na poważnie rozważają czy taka sytuacja może mieć miejsce bo mają coś do stracenia (zazwyczaj honor). Tyle :)

O jakim potencjale mówimy? Juventus od paru lat lat nie istnieje w poważnym futbolu europejskim i uważam, że żadne transfery czy jakaś tam dominacja w Serie A nie są w stanie zrobić z nich z dnia na dzień finalistów LM. United nawet z RVP ma moim zdaniem wiele błędów w budowie zespołu, co było obnażane w ostatnich latach chociażby przez Barce w dwóch finałach LM.
Wyżej stawiam całą czwórkę zeszłorocznych półfinalistów i City, które już w tym sezonie powinno dojrzeć do rywalizacji w LM na serio. Za rok być może będzie też tak z Juve i PSG, ale w tym roku? Nie sądzę.
Member
Gold: 0.00
Aug 28 2012 06:21am
Quote (Cannabisek @ 28 Aug 2012 14:15)
za rok bedzie koniec ale barcy

akurat barca z takimi zawodnikami jakich ma teraz nigdy sie nie skonczy, w przeciwienstwie do slabego meczesteru gdzie nawet obrony nie moga skompletowac, ale skoro ma sie nogi ze szkla to tak jest dlatego rvp do nich pasuje, runej z nanim odejda, vidic z ferdinandem i z rvp znowu zostana polamani i cala gra bedzie sie opierac w obronie na zawodnikach pokroju smallinga evansa i slabego jak but ostatnio evrze a w pomocy na samym kagawie bo young i valencia to dno a gigs i skols to staruchy, napasnika miec nie beda wiec zostanie sam welbek ktory raz gra dobrze raz tragicznie, caly czas dupe ratowac bedzie im musial de gea ktory pozostanie jedynyn wartosciowym zawodnikiem w tej karykaturze klubu, zreszta widac ze to hiszpan bo na anglikow liczyc nie moga
Banned
Gold: 4,043.00
Warn: 10%
Aug 28 2012 06:21am
Quote (kefir @ Aug 28 2012 01:14pm)
Solskjær>
Nie wiem czy by sobie poradzil.
Szkoda ze nie zdecydowal sie przejsc do Aston Villi, tam moglby sie sprawdzic w roli managera klubu Premier League.
Jak dla mnie to tylko Pep albo Jose, wolalbym Pepa.
Styl gry podobny, widze to tak - Wayne jako Messi, Nani jako Sanchez, Cleverley jako Iniesta, Carrick jako Xavi, Welbeck jako Villa i Fletcher jako Busquets.
Member
Aug 28 2012 06:27am
Quote (Pozer @ 28 Aug 2012 14:21)
Szkoda ze nie zdecydowal sie przejsc do Aston Villi, tam moglby sie sprawdzic w roli managera klubu Premier League.
Styl gry podobny, widze to tak - Wayne jako Messi, Nani jako Sanchez, Cleverley jako Iniesta, Carrick jako Xavi, Welbeck jako Villa i Fletcher jako Busquets.

wayne sie nie sprawdzi jako messi - nie ma takiego prowadzenia pilki i przegladu pola
nani w roli sancheza ? ok jakos to widze tlyko on odejdzie z manu na 100%
cleverley to drewno w porownaniu do iniesty, jedynym pomocnikiem ktory w ostatnich latach mial taki drybling i prowadzenie pilki jak boski hiszpan byl zidane, tylko on mogl wejsc na poziom iniesty
carrick w porownaniu do xaviego to nie ten level, on nawet nie potrafi dobrze rozegrac pilki nie mowiac juz o regulowaniu tempa gry czy prostopadlych podaniach
welbeck ? ten zawodnik moze davidowi buty czyscic, nie ta technika zdecydowanie, welbeck dobrze wykancza akcje ale nie ma tego co ma tylko villa - tylko david potrafi strzelic bramke z niczego, nie zapominaj ze mowisz o najlepszym napastniku ostatniej dekady, o najlepszym strzelcu najlepszej reprezentacji jaka kiedykolwiek istniala
fleczer jako busi ? :rofl: odbior moze i ma na tym samym poziomie ale nie umie wyprowadzic pilki i laczyc tak linie obrony z pomoca jak busi
Member
Aug 28 2012 06:29am
Quote (Pozer @ 28 Aug 2012 14:21)

Brzmi bardzo fajnie, trzymam kciuki Pozerq.
Member
Warn: 100%
Aug 28 2012 06:30am
Quote (Pozer @ Aug 28 2012 01:21pm)

kurwa mac, ogarnij sie.
Banned
Aug 28 2012 06:31am
Quote (RoGh @ Aug 28 2012 01:29pm)
Brzmi bardzo fajnie, trzymam kciuki Pozerq.
Licze jeszcze na to, ze moze udaloby mu sie sciagnac kogos z barcy kto chcialby sprobowac nowego wyzwania w silniejszej lidze.
Member
Quote (TNA @ 28 Aug 2012 14:21)
akurat barca z takimi zawodnikami jakich ma teraz nigdy sie nie skonczy, w przeciwienstwie do slabego meczesteru gdzie nawet obrony nie moga skompletowac, ale skoro ma sie nogi ze szkla to tak jest dlatego rvp do nich pasuje, runej z nanim odejda, vidic z ferdinandem i z rvp znowu zostana polamani i cala gra bedzie sie opierac w obronie na zawodnikach pokroju smallinga evansa i slabego jak but ostatnio evrze a w pomocy na samym kagawie bo young i valencia to dno a gigs i skols to staruchy, napasnika miec nie beda wiec zostanie sam welbek ktory raz gra dobrze raz tragicznie, caly czas dupe ratowac bedzie im musial de gea ktory pozostanie jedynyn wartosciowym zawodnikiem w tej karykaturze klubu, zreszta widac ze to hiszpan bo na anglikow liczyc nie moga

ale zes wymyslil szczegolnie z tym ze valencia jest slaby :rofl: valencia na prawym skrzydle majac z tylu rafaela rozpierdala wszystkich chociaz umie tylko jeden zwod
Member
Quote (Pozer @ 28 Aug 2012 14:31)
Licze jeszcze na to, ze moze udaloby mu sie sciagnac kogos z barcy kto chcialby sprobowac nowego wyzwania w silniejszej lidze.

Podobno Marc Overmars jest wolny.
Banned
Aug 28 2012 06:32am
Quote (RoGh @ Aug 28 2012 01:31pm)
Podobno Marc Overmars jest wolny.
Nie, dzieki.
Marzy mi sie Kluivert i Rivaldo.
Go Back To Polska Topic List
Prev1266026612662266326645001Next
Closed New Topic New Poll