Quote (Sisio @ 2 Mar 2011 17:47)
No to nie sluchaj bialych murznow w stylu Gurala i Shellera, ktorzy sa na dodatek bardzo marnymi raperami z bardzo przecietnymi umiejetnosciami. Boze daj mi rozum. Chce wierzyc, ze to marna prowokacja, bo rzucanie ortami typu "muzynami" czy" szczegulnie" pokazuje, ze w/w user jest tylko zwyklym gimnazjalista albo licealista, ktory mysli, ze jest elo. Moge ci odpowiedziec. Nie jestes elo, sluchasz chujowego rapu, jestes analfabeta, jestes debilem i idiota. No, ale co mozna stwierdzic po kims, kto slucha Gurala i Shellera. W koncu jacy fani tacy artysci.
słucham Gurala, Shellera, Eminema ...
flow Shellera wymiata uważam iż nie ma kogoś takiego jak raper lepszy lub gorszy, szczególnie że każdy ma inny styl, a porównując Eminema do Shelleriniego zaliczacie faila, owszem Eminem jest bardziej znany, sprzedał pewnie więcej płyt niż wszyscy raperzy w Polsce razem wzięci, lecz nie porównuj rapera z Poznania który dopiero co wyjrzał z podziemia do jednego z najbardziej rozpoznawalnych raperów na świecie
nie ma czegoś/kogoś takiego jak biały murzyn, jeżeli uważasz że ktoś chce być murzynem tylko dlatego że nosi Niu Erke albo luźniejsze ciuchy to gratuluję, w takim razem muszę wam oznajmić że jestem dresem tylko dla tego że obciąłem się trochę krócej chociaż chodzę w jeansach, elo