Quote (LESNYBARB_PL @ Aug 28 2012 10:27am)
barca pokonala milan w najlepszej lidze swiata - LM, real w presezonie, juventus tezby pokonali gdyby oni w ogole grali w najlepszej lidze swiata, ale woleli sie bawic w ustawianie meczow to ich sprawa...
Gdyby babcia miała wąsy to by dziadkiem była. To twoja subiektywna opinia. Wg. mojej wygrał by Juventus patrząc na wyniki ostatnich 6 meczów pomiędzy tymi 2 zespołami.
Quote (EustachyMotyka @ Aug 28 2012 11:01am)
we serie
Niestety już nie mogę edytować. Mam nadzieję że wybaczysz mi ten rażący błąd.
Quote (TNA @ Aug 28 2012 11:03am)
juve obsral sie realu i tyle, to bylo pewne ze dostana srogi wpierdol skoro nawet lech dawal sobie rade z juventusem
Juventus miał na głowie zdobywanie trofea w Pekinie. Również żałuję że do sparingu nie doszło ale pretensje kieruj co włoskiego Lega Calcio.
Quote (SleepNowInThe Fire @ Aug 28 2012 11:07am)
o czym Ty piszesz? koniec argumentów więc z dupy wjeżdżamy na Barcelonę?
nadal nie potrafisz przyjąć na klatę faktu, że ogóry z Hiszpanii wjebały im bez wazeliny 4 bramy, to jest fakt niezaprzeczalny
"hehe no nie dziwię się że liga włoska nie interesuje gimbazy, a potem takie głupoty piszą

, we serie a taktyka to podstawa - tymbardziej w grze obronnej" ble ble ble, reprezentacja Włoch jest jedna z najsilniejszych drużyn na świecie, silniejszą od Juve, jakąkolwiek by nie grali taktyką ci NAJLEPSI według Ciebie powinni sobie w niej poradzić (i bez problemów sobie radzili i radzą), niestety nie poradzili sobie w finale i dali się zajechać jak barany przez ogóry z Hiszpanii, przestań pisać farmazony i machać łapkami jak Corky Thatcher
trenera tez mają jednego z najlepszych na świecie, a styl jaki wprowadził on w reprezentacji jest wychwalany na całym świecie
w jednym z najlepszych drużyn na świecie, z jednym z najlepszych trenerów na świecie, z dobrą taktyką ci według Ciebie NAJLEPSI dali sobie wpierdolić 4 bramy ogórom, to jest fakt
To Ty nie masz żadnych argumentów. Juventus stracił mniej bramek niż Barcelona w lidze gdzie strzela ich się prawie tyle samo co już tu udowodniłem. Nie mam pojęcia jak wytłumaczyć Ci że reprezentacja to inna para kaloszy niż klub więc zaprezentuje to na przykładzie:
Messi w Argentynie gra poniżej oczekiwań.
3 z Borussi dała dupy na euro
2 obrońców Juventusu w 1 meczu reprezentacji dało sobie wpuścić więcej goli niż przez 10 kolejek serie a (Chiellini zaraz zszedł przez kontuzje; jak już wcześniej wspomniałem po 2 bramkach finał się skończył ale dobrze, licz sobie te 4)
Prandelli zajbisty trenerem? Chyba 1 raz o nim usłyszałeś na euro. We Violi nieźle mu szło przez 2 lata i to wszystko co można o nim powiedzieć.
Aha i zapamiętam sobie tych "ogórów" na przyszłość. Smutne że masz takie zdanie o mistrzach świata. No i jedyną Thatcher jaką znam to "żelazna dama" :< (nie mylić ze starą damą :))
Quote (kefir @ Aug 28 2012 11:08am)
Kogo obchodz LE. Biedne hiszpanskie kluby wyprowaja sie, zeby ugrac pare euro.
United-Juventus final LM w tym roku.
Ten finał uważam za prawdopodobny,
Quote (RoGh @ Aug 28 2012 11:13am)
Moge sie zalozyc o kazde pieniadze, ze ani jedni ani drudzy nie beda w finale.
Może jakaś deklaracja co zrobisz jak któraś z tych drużyn dojdzie do finału?
Quote (TNA @ Aug 28 2012 11:14am)
przetrzyj oczy i przestan snic, klub ktory nie wygral w zeszlym roku Le nie dojdzie nawet do polfinalu lm, juve to dno, potrafia grac tylko na swoim podworku bo w tej slabej lidze do wygrania wystarcza same remisy a ta taktyka w lm sie nie uda, i tak wszyscy wiedza ze glownymi kandydatami do LM jak zawsze sa real barca bayern chelsea, ewentualnie dojdzie do nich city jak beda grac na swoim poziomie, reszta moze im buty czyscic, za to w le bedzie sie liczylo imo wiele druzyn, glownym faworytem sa hiszpanskie zespoly i legia, kazdy to wie, nie trzeba byc za bardzo inteligentnym czyli w twoim przypadku powinienes sobie z tym poradzic, wierze w ciebie maslanko
zapewne wygraną chelsea też przewidziałeś