Quote (Yoshimitsu1_MoS @ 12 Nov 2012 13:51)
Nic nie stracilem. Nie zapominaj, ze najpierw ten podatek musze zaplacic zeby odzyskac jego czesc.
Placi twoj pracodawca, dlatego mowie, ze pracujac na umowe zlecenie/dzielo. Skoro nie pracowales w ten sposob, to nie miales z czego sie rozliczyc, za ciaglosc sprzedazy roznych rzeczy tak nie scigaja jak za to, bo pracodawca ma pelne gacie i sam Ci wysyla wypelniony pit na koniec roku.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/markov-2390/hero/203735 co pierwsze do wymiany, witching hour moglby wypasc, bo to kilkanascie k dmg do przodu.
Quote (myr00n @ 12 Nov 2012 14:03)
Spodenki zmien koniecznie, powinienes stosunkowo tanio znalezc lepsze - szukaj w okolicach 80 int/120 vita/65+@ i 2 sockety.
Mojo - ja wczoraj kupilem thing of the deep z 360 czy 370 top dmg za 4 miliony, bo mialo 20 mf, z vita powinno byc w +/- podobnej cenie, calkiem niezly boost do dpsu, mi podnioslo o 3k a mialem 340 dmg na mojo.
Butki zunimassy z 8%, sa dosc tanie teraz, kolo 4 mil, czesto z jakims przydatnym modem.
Poszukaj tez broni - czasami bron z ~150 int, socketem i ls z dpsem kolo 950 bedzie tania, a da Ci duzy przyrost boostu w porownaniu do manajumy, wiem bo sprawdzalem na swoim WD

Dzieki sliczne.
This post was edited by markov on Nov 12 2012 06:07am