Quote (Henio17 @ 30 Sep 2013 23:53)
no ja liczyłem stratę na starcie 10min. ale ostatni mają pewnie jeszcze większą. startowano z obu pasów czy najpierw przebiec mieli zółci, elita i czerwoni a na ich miejsce na pasie wejść mieli dopiero zieloni? nie zrozumiałem w ogóle zasad tego startu - chciałem nawet jechać tam jako kibic, żeby zobaczyć - ostatecznie byłem na 2,5km i na 35km.
jestem ciekaw skąd organizator bierze tylu wolontariuszy. wszystko były to dzieci. może z klubów sportowych lekkoatletycznych?
7min przed startem dałeś komuś bluzę czy w depozycie zostawiłeś? jak to 2 to hardkor ^^ miałeś jakichś ludzi na trasie i ilu i w jakich miejscach?
właśnie nie byłem pewny co z tą gąbką się robi

ale z tego, co widziałem to tylko 1 pani ją miała ze sobą. gdzie stały te miski z wodą - wymieniali z nich wodę czy nie?

Dziewczyna ze mną była to dałem jej bluzę, depozyt był na -3, było to dość daleko, ponad 20min zajęło mi dojście tam i powrót już truchtem.
Co do wolontariuszy to nie wiem, wydaje mi się że to po prostu zwykłe dzieciaki, dla nich to fajna przygoda i zabawa, ew. są to dzieci może uczestników biegu, ale nie mam pojęcia skąd tyle dzieciaków.

Miałem ustawione 2 osoby na chyba 30km, stacja metra Imielin, miałem od tego kilometra sączyć sobie Vitargo ale w końcu nie kupiłem. :> Liczyłem na to też, że dziewczyna będzie w okolicach metra Stokłosy, ale tak jak była ze mną na początku biegu to do domu na Ursynów dotarła dopiero około 10:30, takie utrudnienia były.
Szczerze to nie wiem czy wymieniali wodę w tych miskach, czasami widziałem że wolontariusze trzymali je w rękach ale częściej widziałem porozstawiane na stolikach.
This post was edited by b0b3k on Sep 30 2013 04:17pm