Pare slow na temat naszej dzisiejszej porazki na lochach, pisze je, bo widzialem troche nerwowa reakcje ilv zaraz po porazce i oto co uwazam:
- Ci ktorzy aktywnie wszystkich guild memberow obserwuja, na pewno sa w stanie stwierdzic, kto w ostatnim czasie ma juz dosc grania, nie angazuje sie w sf i w gildie
- Ktos ( bracia, Dema ) musi napisac do tych osob, poprosic o dobre wytlumaczenie, bo nie da sie raczej zmusic czlowieka do aktywnego grania, jak mu sie gra znudzila, trzeba po prostu w kazdym z tych przypadkow podjac indywidualna decyzje i albo wywalic w trybie natychmiastowym, albo dac pare dni na poprawe, albo ( po bardzo dobrym wytlumaczenia ) odwlec "wyrok"
- Musimy tez patrzec na siebie, nie moze byc tak, ze Ins ma w dniu lochow jakies lipne potiony. Rozumiem, ze nie mozna codziennie resetowac sklepu, w takim razie proponuje, zeby wyslac gildiowe pma, ze kazdy, kto boi sie o swoja ilosc grzybow, trzymal je na lochy. W dniu lochow znajduje odpowiednie potiony i na nich cisnie, nie musi miec codziennie super potionow, skoro lochy robimy gdzies raz na tydzien ostatnio. Musimy zaczac od nas, oficerow, ja wczoraj sporo grzybow przepuscilem na lochy indywidualne, teraz wyluzuje troche, ale na lochy gildiowe na bank zawsze bede mial 3 najlepsze mozliwe potiony. Mam nadzieje, ze inni postapia podobnie.
- Nie wystarczy wywalic paru osob ( poza tym atm mamy 2 sloty ), musimy takze znalezc zastepstwo, nie musza to byc ludzie 100 lvl +, wazne zeby byli ok i aktywni. Moze ktos z crycozretard? Moze z death rose? Moze zupelnie ktos inny? Nawet jezeli znajdziemy 5 osob do odstrzalu to i tak bez sensu bedzie ich wywalac jezeli nie znajdziemy kompletnie nikogo na ich miejsce.
Zapraszam do dyskusji, mam nadzieje, ze jutro rozpoczeniemy jakies dzialania majace na celu poprawienie aktywnosci i przede wszystkim przejscie tego cholernego 11 poziomu lochow.
Osobiscie po porazce nie placze, ciesze sie ze cos sie dzieje, mam nadzieje, ze na spokojnie sobie z tym poradzimy.
edit:
No i wazna sprawa. Zeby ulatwic tym, ktorzy maja problem z grzybami i nie codziennie moga miec full wypas potionki - Trzeba wrocic do starego dobrego zwyczaju uprzedzania chociaz ze 2-3 dni przed faktem, o tym ze beda robione gildiowe lochy, wtedy kazdy powinien miec mozliwosci i czas na zgloszenie sie i znalezienie jak najlepszych potionow.
This post was edited by RoGh on Dec 27 2010 12:52pm