Quote (tamburyn @ 21 Mar 2012 13:42)
dlatego ja bede nakuchwiał barbem
Quote (2007 @ 21 Mar 2012 13:48)
Bzdura.
W takim razie oboje należymy do plebsu umieszczonego w jednym procencie przez naszego forumowego kolegę.
barb na infernobedzie padal jakmucha, bo tutaj raczje bedzie sie liczylo wylacznie likwidowanie mobkow z dystansu i poldystansu, a barb jak skoczy w grupe mobkow..
to jest takie powiedzenie: "gdy ludzi kupa to i herkules dupa"
po prostu mobki na inferno beda duzo overpowered, i barb raz zlapany nie zdazy zaatakoiwac i bedzie rip.
2007, calkowicie zle zrozumiales moja wypowiedz, ja nic nie mowie o plebise, nic z tych rzeczy.
po porstu uwazam, jak i wiekszosci na reddit, inne postacie beda zdane na laske demon hunter'a w inferno.
inferno, to bedzie zupelnie nowy nieznany poziom trudnosci, wiec tutaj sie bedzie liczylo przede wszystkim ktora postac jest op.
i na to wskazuje ze demon hunter jest, i to dh bedzie najelpiej sobie radzil na inferno. a na hardcore inferno to praktycznie tylko i wylacznie demon hunter,
bo tutaj wiadomo jeden rip i game over.
Quote (Ard @ 21 Mar 2012 13:56)
Na początku zawsze robi sie Wizarda żeby robic Azmoruny bo inaczej się nie uzbiera na stuff dla DH.
Tak samo jak w D2 po resecie robi się MFsoso.pl zeby uzbierac na hammera/smitera

nie da sie oszukac systemu :F
ale i tak ten system potwierdza ze DH jest op.
This post was edited by l0ven on Mar 21 2012 06:58am