Quote (Cichy133 @ Aug 2 2010 12:03am)
A ty znowu swoje z tym wygrywaniem :x
Ja tu z nikim nie debatuje i nie chce narzucac innym swoich racji, po prostu imo nawet jesli taki ranking tworzy gracz numer 1 na swiecie to zgodze sie z tym, ze moze stworzyc ranking postaci najbardziej przydatnych dla teamu, ale nie stworzy rankingu postaci lepszych i gorszych, bo to zalezy od indywidualnych umiejetnosci i upodoban. Wiadomo, ze jesli on nie ogarnie jakiegos hero, a z kolei mi sie bedzie nim zajebiscie grac i bede pomagal teamowi to on da tego hero na dol drabinki, a ja z kolei bede go plasowal na szczycie wiec pod tym wzgledem nie mozemy rozpatrywac postaci lepszych i gorszych. Tak jak morde nie ma zadnego cc to faktycznie moze byc na koncu rankingu, ale juz taki fiddle z zajebistym silencem i fearem bardzo pomaga teamowi, wiec nie widze sensu stawiania go na rowni z morde pod wzgledem przydatnosci.
Uwielbiam debacjowac :<
Widze ze wyciagneles prawidlowe wnioski, a co do fiddlesticksa to sam sie zastanawialem, koles tlumaczy ze po nerfach inni casterzy > on. Wojteg, mistrz fidlestikuw z pewnoscia by potwierdzil swoimi statami 0/15