Quote (markov @ Fri, 23 Jan 2009, 21:23)
Ja tam polecam mimo wszystko maga,
kupujesz heal mastery sprzet, ktory kosztuje grosze ( 2x hm na niskie lvle w zupelnosci wystarczy, dodatki jak max life/mana sa przydatne w cata ). Heale nie musze byc super dobre, heal mastery na obu przedmiotach bardzo ladnie boostuje heal. Gdyby udalo Ci sie polaczyc 2x HM z ~10 int to byloby oczywiscie lepiej.
Jak nie chcesz inwestowac w sprzet na 1-55 to jest to najlepsze rozwiazanie.. malo jest healerow na cata ostatnio, a wtedy musialbys kupic tylko kilka itemkow z HM, pare healow ktore nie sa drogie i sprzet na 55 zeby wellowac.
Sprawa przy caster rogue tez nie ma sie zle.. mozna kupic lepsze itemy bo nadrabia sie cena. Bron, ktora moze nosic rogue z heal mastery kosztuje pare 'groszy' wiec mozna sobie pozwolic na dodatki. To samo sie tyczy armorow.
Jak amigo napisal, caster rogue da sie wellowac. Ja grajac magiem nie wykorzystuje nawet polowy many przy well..
od zera do milionera

Widze, że rozkręciłem całkiem przyjemną dyskusję. Może i rouge ma mniej many ale nadrabia życiem które u maga musiał byś hellować używając many..więc to 1k many lub lifa się pokrywa ze sobą

.
Rouge tanszy... To jest bez wątpienia niepodważalny fakt

Zainwestuje w rouge z 3k FG Na samego Castera.. o ile sprzedam itemki z barba

i zobaczymy

Mam tylko nadzieje ze w końcu padnie mi jakieś cudo i moje życie się odmeini:D

Btw. Dzięki że pokazaliście mi wszytskie wady i zalety.. bardzo mi to ułatwiło wybór

Tak przy okazji... http://forums.d2jsp.org/index.php?showtopic=27584742&f=273 .. możecie bumpnąć... albo coś need?? This post was edited by MatiM on Jan 23 2009 03:47pm