d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Polityka > Temat Oficjalny
Prev12572582592602611426Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 0.00
Jan 20 2016 06:30am
Quote (Majonez @ Jan 20 2016 01:14pm)
Debata w PE wczoraj dosadnie pokazala co Europa mysli o polsce. 90% glosow kompletnie zrownalo z gownem wymysly niemiaszkow i caly pomysl kontroli demokracji w naszym kraju. Wiekszosc naszych sasiadow nas propsuje i stoja po naszej stronie i tylko jebani debile czytajacy kurwe lisa moga myslec inaczej.

Lis to jest w ogóle "fenomen", bo nie do pomyślenia jest jak dziennikarz może być tak stronniczy, no ja kurwa rozumiem, że jak każdy człowiek może mieć swoje zdanie i wyrazić jakąś opinię (chociaż dziennikarz przede wszystkim powinien wskazywać na fakty), ale nie tak, że w 99.99% jest za PO i Petru, a cała reszta to jebane złodzieje demokracji, jak to ostatnio ujął.
Nie dziwię się, że go PiS chce wyjebać. Jakby wcześniej jakikolwiek przedstawiciel dziennikarski pod PiS tak mówił, jak Lis mówi pod PO, to Kopaczowa by go nie tylko zwolniła, ale jeszcze próbowała do więzienia umieścić.
Member
Gold: 306.44
Jan 20 2016 06:37am
Quote (PQA @ 20 Jan 2016 13:30)
Lis to jest w ogóle "fenomen", bo nie do pomyślenia jest jak dziennikarz może być tak stronniczy, no ja kurwa rozumiem, że jak każdy człowiek może mieć swoje zdanie i wyrazić jakąś opinię (chociaż dziennikarz przede wszystkim powinien wskazywać na fakty), ale nie tak, że w 99.99% jest za PO i Petru, a cała reszta to jebane złodzieje demokracji, jak to ostatnio ujął.
Nie dziwię się, że go PiS chce wyjebać. Jakby wcześniej jakikolwiek przedstawiciel dziennikarski pod PiS tak mówił, jak Lis mówi pod PO, to Kopaczowa by go nie tylko zwolniła, ale jeszcze próbowała do więzienia umieścić.

Jest oplacany z niemieckiej kieszeni wiec to zobowiazuje.
Jestem ciekaw co teraz lisy i kody beda robily, bo ta debata miala byc ich tajna bronia, a zostali zgnieceni na wlasnym gruncie jak karaluchy.
e/ wciaz mam przed oczami wystraszonego lisa, ze lzami w oczach przepraszajacego Dude.

This post was edited by Majonez on Jan 20 2016 06:38am
Member
Gold: 0.00
Jan 20 2016 06:40am
Quote (Majonez @ Jan 20 2016 01:37pm)
Jest oplacany z niemieckiej kieszeni wiec to zobowiazuje.
Jestem ciekaw co teraz lisy i kody beda robily, bo ta debata miala byc ich tajna bronia, a zostali zgnieceni na wlasnym gruncie jak karaluchy.
e/ wciaz mam przed oczami wystraszonego lisa, ze lzami w oczach przepraszajacego Dude.

a ja pierwse słowa Lisa na "demonstracji KOD":
" ZABIERAJĄ NAM PROGRAMY "
No ja pierdole ;'D

This post was edited by PQA on Jan 20 2016 06:44am
Member
Gold: 1,780.00
Jan 20 2016 06:44am
Quote (PQA @ Jan 20 2016 12:40pm)
a ja, że pierwszymi słowami Lisa na "demonstracji KOD" były:
" ZABIERAJĄ NAM PROGRAMY "
No ja pierdole ;'D

Najlepsze ze ciagle nikt mu niczego nie zabral.
Member
Jan 20 2016 06:46am
Quote (Rave_PL @ 20 Jan 2016 13:44)
Najlepsze ze ciagle nikt mu niczego nie zabral.

A rozum i godnosc czlowieka?
On juz dobrze wie, ze jego kranik z niemieckimi pieniedzmi sie powoli zakreca, wiec kwiczy jak tylko glosno potrafi. Ale imo jest juz za pozno, wystarczy spojrzec na mine Dudy podczas tych slynnych przeprosin.
Member
Gold: 1,780.00
Jan 20 2016 07:24am
Quote (Majonez @ Jan 20 2016 12:46pm)
A rozum i godnosc czlowieka?
On juz dobrze wie, ze jego kranik z niemieckimi pieniedzmi sie powoli zakreca, wiec kwiczy jak tylko glosno potrafi. Ale imo jest juz za pozno, wystarczy spojrzec na mine Dudy podczas tych slynnych przeprosin.

Ej w sumie to nawet n ogarniam o jakich przeprosinach mowisz :P
Member
Jan 20 2016 07:26am
Quote (Rave_PL @ 20 Jan 2016 14:24)

Member
Gold: 12,059.17
Jan 20 2016 07:41am
Ja pierdykam, ale bzdury gadacie :) poodpisuje Wam wszystkim, tylko nie wszystkim naraz.

Quote (groom @ 20 Jan 2016 13:01)
No tak, bo przeciez w tym wszystkim nie chodzi o pieniadze. Niemcy dbaja przede wszystkim o nasza demokracje i wolnosc slowa. W dupie maja perspektywe uciekajacych $$$. Zajebista sytuacja w kraju im na to pozwala. Jedno jest pewne. Albo jarek ma przemyslana strategie na odciecie sie od zachodu przy zachowaniu naszego pozytywnego statusu w UE albo jestesmy w czarnej dupie. Ja mimo wszystko stawiam na to pierwsze. Ciagle mowisz "zachod to" "zachod tamto". W dupie mam co pisza w niemieckiej gazecie codziennej. Maja przejebane z imigrantami to wola znalezc zastepczy temat. "patrzcie niemcy, u nas moze nie mozna wyjsc na ulice bo zaraz cie zgwalci stado murzynow ale w polsce jest jeszcze gorzej". Wczorajsza debata wszystko pokazala. Jarek przy odcinaniu PO od koryta i tak jest spokojny. Ja poza wyjebaniem kazdego na zbity pysk jeszcze bym ich do pierdla powsadzal. I ludzie dziela sie na lepszy i gorszy sort. Co do tego nie ma zadnych watpliwosci.

Jestem pewien że UE bardzo irytuje posła Kaczyńskiego tymi swoimi "pedalskimi" wartościami jak demokracja, prawo, sprawiedliwość, wolność i równość. On woli standardy białoruskie tudzież prl'owsie - jeden wódz, jedna partia, jedna racja, żadnego sprzeciwu.
Gazety pisowskie już jadą antyunijną propagandą, jeśli Kaczyńskiemu uda się nikczemny plan by "obrzydzić" Polakom Unie to będzie chciał za pare lat wyjść z UE.

Nie jestesmy Koreą Północną która jest odizolowana od świata. To co piszą w zagranicznych gazetach jest ważne bo następnym razem jak jakiś zagraniczny inwestor będzie chciał zatrudnić kogoś w Polsce (gdzie jest niestabilnie) albo na Słowacji czy Chinach to wybierze to ostatnie. W długim terminie oznacza to kryzys państwa, wszyscy obywatele to odczują poprzez np brak podwyżek albo bezrobocie.

Nazywanie połowy obywateli najgorszym sortem nie jest dobre, w demokracji każdy obywatel ma głos i ludzie są równi w prawach i obowiązkach.
A już skandaliczne jest że podziału takiego dokonuje się na linii: zwolennik działań PiS (najlepszy sort, toższamy z AK) i Ci co mają pewne wątpliwości wobec nocnych zmian ustrojowych przeprowadzanych przez PiS (najgorszy sort, tozszamy z gestapo).

Jarek może i odcina PO od koryta (działalność poboczna), ale jednocześnie na każdą odstawioną świnie dokłada głupiego i wygłodniałego warchlaka spod znaku PiS. Taki warchlak nawet kulturalnie najeść z koryta się nie umie, rozwali wszystko dookoła koryta.
Member
Gold: 2,986.38
Jan 20 2016 07:51am
Quote (Rave_PL @ 20 Jan 2016 14:24)

I mina dudy.

(bylo kilka stron temu)

Bezcenne xd
Member
Gold: 6.66
Jan 20 2016 07:57am
Quote (Ironfister @ 20 Jan 2016 14:41)
Ja pierdykam, ale bzdury gadacie :) poodpisuje Wam wszystkim, tylko nie wszystkim naraz.

Jestem pewien że UE bardzo irytuje posła Kaczyńskiego tymi swoimi "pedalskimi" wartościami jak demokracja, prawo, sprawiedliwość, wolność i równość. On woli standardy białoruskie tudzież prl'owsie - jeden wódz, jedna partia, jedna racja, żadnego sprzeciwu.
Gazety pisowskie już jadą antyunijną propagandą, jeśli Kaczyńskiemu uda się nikczemny plan by "obrzydzić" Polakom Unie to będzie chciał za pare lat wyjść z UE.

Nie jestesmy Koreą Północną która jest odizolowana od świata. To co piszą w zagranicznych gazetach jest ważne bo następnym razem jak jakiś zagraniczny inwestor będzie chciał zatrudnić kogoś w Polsce (gdzie jest niestabilnie) albo na Słowacji czy Chinach to wybierze to ostatnie. W długim terminie oznacza to kryzys państwa, wszyscy obywatele to odczują poprzez np brak podwyżek albo bezrobocie.

Nazywanie połowy obywateli najgorszym sortem nie jest dobre, w demokracji każdy obywatel ma głos i ludzie są równi w prawach i obowiązkach.
A już skandaliczne jest że podziału takiego dokonuje się na linii: zwolennik działań PiS (najlepszy sort, toższamy z AK) i Ci co mają pewne wątpliwości wobec nocnych zmian ustrojowych przeprowadzanych przez PiS (najgorszy sort, tozszamy z gestapo).

Jarek może i odcina PO od koryta (działalność poboczna), ale jednocześnie na każdą odstawioną świnie dokłada głupiego i wygłodniałego warchlaka spod znaku PiS. Taki warchlak nawet kulturalnie najeść z koryta się nie umie, rozwali wszystko dookoła koryta.

I poki co brak respektowania pedalskich wartosci wychodzi polsce na zdrowie. Drugi najbezpieczniejszy kraj w europie. Dla mnie ma to duzo wieksze znaczenie niz to, ze PIS robi sobie kiepski PR nazywajac ludzi gorszym sortem. Miales w polsce przez 8 lat jedna partie, jednego wodza, jedna racje i nie bylo zadnego sprzeciwu. Wytykanie teraz kaczynskiemu, ze chce zrobic podobnie (a ludzie dali mu do tego prawo) jest smieszne. Ostatnia rzecz, jesli myslisz, ze ktos inwestuje swoje pieniadze w cokolwiek na podstawie tego co pisza w gazecie to sorry ale nie mamy o czym rozmawiac.
Go Back To Polska Topic List
Prev12572582592602611426Next
Add Reply New Topic New Poll