Quote (Verius @ 1 Aug 2010 21:50)
Ok. Sprobuj spojrzec na reszte mojego posta, bo zmieniasz temat (sciana tekstu shalda zawiera madre rzeczy btw)
edit: Uzytkownik Cichy123 opuscil temat nie wypowiadajac sie, oficjalnie oglaszam sie wiec zwyciezca debacji
A ty znowu swoje z tym wygrywaniem :x
Ja tu z nikim nie debatuje i nie chce narzucac innym swoich racji, po prostu imo nawet jesli taki ranking tworzy gracz numer 1 na swiecie to zgodze sie z tym, ze moze stworzyc ranking postaci najbardziej przydatnych dla teamu, ale nie stworzy rankingu postaci lepszych i gorszych, bo to zalezy od indywidualnych umiejetnosci i upodoban. Wiadomo, ze jesli on nie ogarnie jakiegos hero, a z kolei mi sie bedzie nim zajebiscie grac i bede pomagal teamowi to on da tego hero na dol drabinki, a ja z kolei bede go plasowal na szczycie wiec pod tym wzgledem nie mozemy rozpatrywac postaci lepszych i gorszych. Tak jak morde nie ma zadnego cc to faktycznie moze byc na koncu rankingu, ale juz taki fiddle z zajebistym silencem i fearem bardzo pomaga teamowi, wiec nie widze sensu stawiania go na rowni z morde pod wzgledem przydatnosci.
This post was edited by Cichy133 on Aug 1 2010 04:03pm