Quote (myr00n @ 9 Dec 2012 00:28)
Ludzie lapali zajawki na barbow i dh wczesniej, bo graly nimi osoby, ktore zrobily te klasy super popularnymi - Kripparian, Alkaizer, a przy dh - Athene. Wd nikogo takiego nie mial na dobra sprawe, byl dosc slaby na poczatku gry i malo osob sie moze do niego przekonac.
Co do cen - wrecz przeciwnie, wd chyba zlozyz najtaniej ze wszystkich klas. Ostatnio montowalem 4 nowych witch doctorow i na kazdego mialem do wydania 30mil. Za te kwote mozesz zrobic wd 100k dps, 40k hp, ~700-800 all res. Dps buffed dochodzi do 200k i latasz z pick up radius 20, co jeszcze przyspiesza farme. Jak dla mnie najfajniejsza klasa :~)
Racja, ja gram wd od poczatku z przerwami mniejszymi i wiekszymi, i jak teraz porownuje budzetowego wd do barba, to zdecydowanie idzie mu latwiej, szybciej, a i przyjemnosc z gry wieksza. Z tym, ze tutaj dzieli sie wd na tych, ktorzy graja na buildy bez zunimassas, i na tych z, Ci drudzy zazwyczaj sa bardziej skuteczni, bo maja jebitny mana reg, a misiami farmi sie chwile.
Ja aktualnie gram tak i farmie mp1 raz dwa, porzucilem spirit vesel na rzecz pasywu z psami, a mass confusion/drugi dmg cast na rzecz sacrificeu z mana - zdecydowany boost, bo nie ma szans ,zeby skonczyla Ci sie mana, a aoe dmg psow jest bardzo przydatny przy elitach.
http://eu.battle.net/d3/pl/profile/markov-2390/hero/203735This post was edited by markov on Dec 8 2012 05:46pm