Quote (RoGh @ Dec 1 2010 01:23pm)
Mialem 24h suspa, zupelnie nie wiem dlaczego

Dlatego odpowiem dopiero teraz.
Nie sadze, zebym myslal za duzo, ba, odnosze wrazenie, ze nie da sie myslec za duzo, na pewno jednak ty moglbys myslec zdecydowanie wiecej.
Jako wielki znawca futbolu winienes wiedziec, ze bez wzgledu na to w jakim gazie jest dana druzyna, w pojedynczym starciu liczy sie tylko i wylacznie dyspozycja dnia. Jako wielki znawca futbolu winienes wiedziec, ze wujek jose juz stosowal w starciach z barca opcje mur-beton, najczesciej z niezlym skutkiem. Tym razem tej opcji nie zastosowal. Winienes rowniez pamietac, ze real tez jest "w gazie", a jezeli tego nie dostrzegasz, to winienes wiedziec, ze jestes winienes wiedziec czym, kolejny susp nie jest mi na reke w tej chwili.
Winienes dostrzec, ze na moje kasliwe komentarze w twoim kierunku pare osob odpowiedzialo aprobujaco, z czego wnioskuje, ze nie tylko ja jestem gotow postrzegac cie w roli clowna.
jakie niby dobre wyniki mourinho mial opcja mur-beton z barca? odpadl z chelsea... z interem nie stosowal...
dyspozycja dnia to stosunek ile meczy na 100 by sie udalo wygrac bedac slabsza druzyna - wszystko da sie oszacowac, prawdopodobienstwo bledu zawsze jest, a zauwaz ze sie nie pomylilem
jesli znasz mozliwosci barcelony w gazie, to wiesz ile kazda inna druzyna moze - niewiele, chyba ze mur-beton i duzo szczescia. jak jakas druzyna jest w gazie, i chce to pokazac przeciw barcelonie, to widziaes, jak to sie konczy. i uzywajac twoich okreslen - winiens to wiedziec, a jak nie, to jestes czyms, co winienes wiedziec
nie zauwazylem, zeby ktos Cie bezposrednio aprobowal; jesli by to robil, to zapewne ze wzgledu na wieksza znajomosc Twojej osoby na tym forum wzgledem mojej. jesli ja jestm clownem, to nie chce mowic, jak by Cie inni, postronni postrzegali.