lewy przycisk - no to wiadomo, generacja furii, wiec ja osobiscie uzywam grzmotniecie + rozroba bo to 1 cios daje az 12 furii
prawy przycisk - tornado + huragan, zeby sie skubaniec szybko przemieszczal podczas krecenia, a szybkosc daje nam nastepny skill
sprint + szybki jak wicher - podczas biegania i ww zostawiasz za soba male tornadka ktore ladnie napieprzaja i buduja ci furie za pomoca kolejnego skilla:
bitewny szal + do boju - to akurat widze masz 
okrzyk bitewny + runka, ja nadal uzywam bezkarnosci, jak potem sie ma w chuj dobre itemki no to i bez tego mozna latac, ale tak to jednak ladnie podnosi przezywalnoscgniew berserkera - no to wiadomo, tu runy uzywaja roznie, ja taka sama jak ty akuratnie
z pasywkami no to roznie, ale mistrz broni (i wtedy jako glowna bron koniecznie topor lub bulawa, dla 10% cc oraz bezwzglednosc to podstawa
trzeci no to w zaleznosci od sprzetu co tam komu pasi, ja sobie uzywam gruboskornosci i nie narzekam
glownie sa to takie sille jesli chodzi o ww barbka, milo sie biega

poprosze o bumpa tamtych rakow

dzieki, jednego tylko nie ogarniam. Okrzyki mam do wyboru tylko pod 3 a podałeś mi żebym ustawił pod 2 i 3. Można tak ? Jeżeli nie to jaki skill wybrać pod 2 ?