Quote (BoNu5eK @ Dec 1 2010 06:23pm)
inne ekipy jezdza na zakazach itd a oni sie obsrali zarzadu Lecha Poznan , jedyna taka okazja wesprzec zagraniczna zgode w Polsce na meczu z jedna z najwiekszych kos a oni sraja zarem ? cos mi tu nie pasuje
ale to nie ich wyjazd. ja zakladam ze jakas gruka sie pojawi, w koncu nie odpusciliby sobie mozliwosci wyjazdu do nas, tylko nie bylo otwartej sprzedazy wsrod warszawiakow. z tego co slyszalem i czytalem, wlosi wprowadzili tak absurdalny system sprzedazy tyvh biletow (absurdalny biorac pod uwage znikome zainteresowanie wsrod wlochow a jednoczesna obecnosc zgody w Polce), ze bardzo ciezko byloby kupic im bilet. zreszta nie moja piaskownica, ich sprawa. widowsiko straci ciekawy podtekst.
mecz sie odbedzie
Quote (s1z @ Dec 1 2010 06:26pm)
Niestety nie czytam takich gówien, a zdanie takich osób zaślepionych w klub i wypisujących wszystko aby bronić klub jest warte tyle co te brednie w gazetach.
fake e: Racja to nie były zamieszka po prostu chcieli sobie rękę podać, ogarnij się chłopie a dopiero potem zacznij komuś cisnąć.
bylem, widzialem. wiec ty sie ogarnij zanim napsizesz o czyms o czym nie masz pojecia.
w tv pokazywali urywki zadymy na derbach Krakowa pare lat temu.
This post was edited by wielkiburak on Dec 1 2010 12:28pm