Quote (playerthree @ 17 Jul 2012 16:49)
Przyznaje że wprowadziłem szanownych użytkowników w błąd za co przepraszam :< Jak już sprawdzałeś tą informacje czy nie licząc tego sezonu byli gdzieś niżej niż 7 miejsce?
nie, ale szczerze mówiąc dziwi mnie fakt porównywania bramkarzy do dyspozycji zespołu w jakich grają a jeżeli już to robisz to nie wiem czemu nie liczysz faktu że Buffon wpuścił w sezonie 20 bramek (co jest najlepszym wynikiem w liczących się ligach w Europie) a Casillias 32. Pozwalam Ci przyznać że Real ma gorszą obronę.
tak
nie widzialem pirlo nawet na tej liscie dlatego pomyslalem o buffonie, wg Ciebie wieksze znaczenie ma kto wpusci mniej bramek czy kto wygrywa mistrzostwo Europy w danym sezonie? ;[
Quote (Pozer @ 17 Jul 2012 19:27)
Casillas nawet nie jest najlepszym Hiszpanskim bramkarzem.
inaczej twierdzi trener reprezentacji ktory dokonal to czego Anglia nie dokona i w ciagu 50lat, wystawiajac Casilliasa we wszystkich najwazniejszych meczach - co lepsza Iker nigdy nie zawodi

Na czas euro i wakacji postanowilem tu nie zagladac do znawcow pilki ale chetnie Pozer uslysze co wg Ciebie zawiodlo u Anglikow w Euro 2012?