d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Piłka Nożna > Temat Oficjalny
Prev12502512522532545001Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 1,513.66
Nov 30 2010 12:05pm
LOL, tylko nie krzycz Szafir :< !

A więc myślisz, że Real Madryt został zdmuchnięty przez wspaniałą Barcelonę wczorajszego wieczoru? Lepiej pomyśl raz jeszcze. Wszyscy gracze wystawienie przez Jose Mourinho mieli wielki wpływ na przebieg meczu. Po prostu nie można nie docenić ich wkładu.

Iker Casillas – niesamowicie fotogeniczny, z dłońmi skrzyżowanymi na piersi, patrzący z uwielbieniem na swoich kolegów z drużyny. Bez wątpienia Sara Carbonero zaproponowała mu taką pozę, zanim poszła wiwatować Barcelonie ze swoją szalejącą na punkcie Atletico rodziną.

Sergio Ramos – pierwszy w historii piłkarz, który został wykluczony w doliczonym czasie gry, dwa razy w jednym tygodniu. Tym razem Jerzy Dudek nie musiał przekazywać mu żadnych porad. Dzielny prawy obrońca sam wiedział jak przejść do historii.

Ricardo Carvalho – niesamowicie błyskotliwy przy kartce Messiego. Uniósł łokieć tak nieskazitelnie, że nie wpakował się w kłopoty, jednocześnie powodując upadek Argentyńczyka. Trzeba przyznać, że wzrost Portugalczyka jest idealny do takiego fantastycznego zagrania.

Pepe – chyba najlepszy Portugalczyk tego spotkania, włączając w to ławkę rezerwowych. Zawinił rok temu przy zwycięskiej bramce Zlatana Ibrahimovića. Jak się okazało, wyciągnął wnioski po tamtym spotkaniu i w tym meczu Szwed po prostu nie istniał.

Marcelo – jedyny gracz Realu, który zaliczył asystę, doskonale obsługując Xaviego. Był także bliski strzelenia bramki, ale Pedro wyprzedził go w drodze po drugiego gola.

Sami Khedira – udekorowany fantastyczną, wielokolorową koszulką w drugiej połowie, z połową pleców w głębokiej żółci. Bez wątpienia projektanci Adidasa zauważyli tą ekstrawagancję i Niemiec otrzyma spory bonus.

Xabi Alonso – najlepszy Numer 14 na murawie, pozostawił w cieniu swojego byłego kolegę z Liverpoolu, Javiera Mascherano.

Mesut Ozil – przyjechał, aby uczyć się od Xaviego i Iniesty. Był tak pilny, że Mourinho zdjął go z boiska, aby z perspektywy ławki rezerwowych lepiej mógł obserwować poczynania swoich idoli. Od trenera dostał podobno zeszyt i kilka długopisów.

Angel Di Maria – dobrze ułożony młodzian. Jego były klub, Benfica, przegrała w portugalskim klasyku 5-0 z Porto. Di Maria czuł, że musi zrobić to samo, by jego byłym kolegom lżej było w niedoli.

Cristiano Ronaldo – popchnięcie Pepa Guardioli było przebłyskiem geniuszu. To zagranie całkowicie zmieniło przebieg spotkania na kilka minut. W tym czasie Barcelona nie mogła wykonać ani jednego podania. Ze zręcznością ważki uniknął także ostrego wejścia galopującego Victora Valdesa.

Karim Benzema – był tak dobry, że Mourinho pozwolił mu zagrać przez całe 90 minut, po raz pierwszy w tym sezonie. Udało mu się nawet zostać uchwyconym przez realizatora, co najmniej raz w każdej połowie.

Niektore nawet smieszne ;o ...

e; zeby nie bylo, ze to znowu "fani" Barcelony napisali ... artykul napisany przez serwis goal.com

This post was edited by zYwi3c on Nov 30 2010 12:07pm
Member
Gold: 0.00
Nov 30 2010 01:59pm
Cóż za podnieta dla ludu,ja wpadłem tylko napisać eZ.
Mam nadzieję że Barca i Real odpadną niedługo z LM tak btw ;<
Banned
Gold: 0.00
Nov 30 2010 02:03pm
Quote (Shapiro @ Nov 30 2010 06:59pm)
Widze ze nie ma konca w waszych barco-realowych potyczkach a pana arry juz w przedsdzkolu musieli przezywac od sezonowcow. Moar plz! Mecz sie kurwa mac skonczyl. Kazdy z was juz 100 razy skomentowal I wrzucil tutaj swoje madrosci..

Pan Arry mial ciezkie dziecinstwo i w przedszkolu bili go po glowie za krecone wlosy wiec teraz nienawidzi barcelony i uchodzi za taniego prowokatora :(
Member
Gold: Locked
Warn: 40%
Nov 30 2010 02:05pm
Quote (zYwi3c @ Nov 30 2010 06:05pm)
LOL, tylko nie krzycz Szafir :< !

Niektore nawet smieszne ;o ...

e; zeby nie bylo, ze to znowu "fani" Barcelony napisali ... artykul napisany przez serwis goal.com

dobre
Member
Gold: 6,056.69
Nov 30 2010 04:58pm
Quote (dirty11 @ 30 Nov 2010 15:47)
Barca wygrala 5:0, ale pokazali jakimi pizdeczkami sa,
Zachowanie Messi'ego, Guardioli tylko utwierdza mnie w przekonaniu, ze hiszpanska liga to same dziewice
CR7 co prawda nie jest juz takim pilkarzem jakim byl w MU, ale wczoraj pokazal, ze ma jaja..

lol wyjdz !

zimno na emirates byla ale 2-0 a mu 0-4 :]

full of win + chyba bedzie lamerski puchar w tym sezonie :]
Member
Gold: 28,575.00
Dec 1 2010 06:23am
Quote (Henio17 @ 30 Nov 2010 18:48)

1. zaczelo sie od tego, ze za duzo bierzesz do siebie i za duzo myslisz
2. sciana textu --> same here m8 :)
3. jako wielki fan barcelony winienes wiedziec w jakim gazie jest obecnie ta druzyna, i ze real ma sznase na dobry wynik tylko przy pomocy opcji mur-beton. jako wielki znawca futbolu, to ze barcelona pokona wyraznie real i bedzie lepsza winienes wiedziec. wiec nie p* o jakims 1-0 (juz rozumiesz o co mi chodzi...?)
4. moja ''zloscliwosc'' byla skierowana w kierunku ''systemu'', nie konkretnych osob
5. nie mam nic do Ciebie konkretnie, pozwolilem sobie na uszczypliwe uwagi do ''znawcow tutejszego topicu". chyba tylko Ty odebrales to personalnie. i chyba tylko Ty bys mnie widzial w roli clowna na tym forum (zrozumiec nie moge, moze chociaz clowna tego topicu predzej... :wacko: , do czego i tak jednak daleko...), nie mowiac, jak Cie inni by postrzegali.

Mialem 24h suspa, zupelnie nie wiem dlaczego :D Dlatego odpowiem dopiero teraz.

Nie sadze, zebym myslal za duzo, ba, odnosze wrazenie, ze nie da sie myslec za duzo, na pewno jednak ty moglbys myslec zdecydowanie wiecej.
Jako wielki znawca futbolu winienes wiedziec, ze bez wzgledu na to w jakim gazie jest dana druzyna, w pojedynczym starciu liczy sie tylko i wylacznie dyspozycja dnia. Jako wielki znawca futbolu winienes wiedziec, ze wujek jose juz stosowal w starciach z barca opcje mur-beton, najczesciej z niezlym skutkiem. Tym razem tej opcji nie zastosowal. Winienes rowniez pamietac, ze real tez jest "w gazie", a jezeli tego nie dostrzegasz, to winienes wiedziec, ze jestes winienes wiedziec czym, kolejny susp nie jest mi na reke w tej chwili.
Winienes dostrzec, ze na moje kasliwe komentarze w twoim kierunku pare osob odpowiedzialo aprobujaco, z czego wnioskuje, ze nie tylko ja jestem gotow postrzegac cie w roli clowna.
Member
Dec 1 2010 06:45am
gdzie mozna obejrzec dzisiajszy mecz lecha i juventusu?? w necia za free?? wie ktos?? :mellow:
Member
Gold: 28,575.00
Dec 1 2010 06:50am
Quote (rodziak11 @ 1 Dec 2010 14:45)
gdzie mozna obejrzec dzisiajszy mecz lecha i juventusu?? w necia za free?? wie ktos?? :mellow:

Czlowieku, masz dziesiatki stron internetowych, gdzie znajduja sie linki do transmisji online, wystarczy uzyc mocy google.
Poza tym jestes z poznania z tego co widze. Pojdz wiec do dowolnego lokalu z telewizorem i tam obejrzyj mecz, a nie bedziesz zamulal cale zycie przed kompem.

I to wszystko przy zalozeniu, ze nie masz telewizora, badz nie masz na nim TV4, bo zdaje sie, ze to wlasnie tam bedzie transmisja.

This post was edited by RoGh on Dec 1 2010 06:51am
Member
Warn: 100%
Dec 1 2010 06:51am
Quote (RoGh @ Dec 1 2010 12:50pm)
Czlowieku, masz dziesiatki stron internetowych, gdzie znajduja sie linki do transmisji online, wystarczy uzyc mocy google.
Poza tym jestes z poznania z tego co widze. Pojdz wiec do dowolnego lokalu z telewizorem i tam obejrzyj mecz, a nie bedziesz zamulal cale zycie przed kompem.

łatwo :D
Member
Warn: 60%
Dec 1 2010 10:53am
Witam z mroznego Gniezna (40 km od Poznannia ) Temperatura wynosi -14 a odczuwalna ~ -22... Dupe boje sie boje wystawic na zewnatrz mimo 100 warstw ubran a jak pomysle ze chlopaki maja w tej temperaturze napierdalac to chowam sie pod lozko :O
Go Back To Polska Topic List
Prev12502512522532545001Next
Closed New Topic New Poll