Quote (Henio17 @ 30 Nov 2010 18:48)
1. zaczelo sie od tego, ze za duzo bierzesz do siebie i za duzo myslisz
2. sciana textu

same here m8

3. jako wielki fan barcelony winienes wiedziec w jakim gazie jest obecnie ta druzyna, i ze real ma sznase na dobry wynik tylko przy pomocy opcji mur-beton. jako wielki znawca futbolu, to ze barcelona pokona wyraznie real i bedzie lepsza winienes wiedziec. wiec nie p* o jakims 1-0 (juz rozumiesz o co mi chodzi...?)
4. moja ''zloscliwosc'' byla skierowana w kierunku ''systemu'', nie konkretnych osob
5. nie mam nic do Ciebie konkretnie, pozwolilem sobie na uszczypliwe uwagi do ''znawcow tutejszego topicu". chyba tylko Ty odebrales to personalnie. i chyba tylko Ty bys mnie widzial w roli clowna na tym forum (zrozumiec nie moge, moze chociaz clowna tego topicu predzej...

, do czego i tak jednak daleko...), nie mowiac, jak Cie inni by postrzegali.
Mialem 24h suspa, zupelnie nie wiem dlaczego

Dlatego odpowiem dopiero teraz.
Nie sadze, zebym myslal za duzo, ba, odnosze wrazenie, ze nie da sie myslec za duzo, na pewno jednak ty moglbys myslec zdecydowanie wiecej.
Jako wielki znawca futbolu winienes wiedziec, ze bez wzgledu na to w jakim gazie jest dana druzyna, w pojedynczym starciu liczy sie tylko i wylacznie dyspozycja dnia. Jako wielki znawca futbolu winienes wiedziec, ze wujek jose juz stosowal w starciach z barca opcje mur-beton, najczesciej z niezlym skutkiem. Tym razem tej opcji nie zastosowal. Winienes rowniez pamietac, ze real tez jest "w gazie", a jezeli tego nie dostrzegasz, to winienes wiedziec, ze jestes winienes wiedziec czym, kolejny susp nie jest mi na reke w tej chwili.
Winienes dostrzec, ze na moje kasliwe komentarze w twoim kierunku pare osob odpowiedzialo aprobujaco, z czego wnioskuje, ze nie tylko ja jestem gotow postrzegac cie w roli clowna.