Quote (Sephirothss @ Thu, 22 Jan 2009, 14:26)
spojrz do lustra to zobaczysz:]
Jestes mistrzem riposty, bez dwoch zdan. Pozerze, z papierosem do fotek, smiem myslec, ze IRL nie potrafisz sie wyslowic.
Co ty studiujesz? Z twarzy na studenta budowy wygladasz, ew. wykladania kostki brukowej.
Kradnij dalej z tym swoim kolezka, wiekszego dna w tej grze nie osiagniesz. 'Nachapac sie i spierdolic', twoja domena. Szkoda, ze gdy dostales DF, to najprawdopodobniej z orgazmu sie osrales, co lajo szybko dostrzegl.
Z kazdej guild w jakie byles zostawales wyrzucany, mysl nasuwa sie jedna.
Quote (amigo @ Thu, 22 Jan 2009, 14:50)
Przejdźcie proszę na pm z tą konwersacją, a nie zaśmiecajcie tego tematu.
Ten temat zostal zasmiecony razem z fala takich graczy jak on, nie ma tu czego bronic amigo. To w dobie ciaglych pytan tutaj o ceny, czy durnych pytan, ktore sa rozwiane w FAQ to zaden spam.
Quote (Grigo @ Thu, 22 Jan 2009, 15:07)
A o czym tu bys tylko chcial gadac

? Niektore pytania naprawde doprowadzaja d oszalu, ale trzeba sie z tym pogodzic...
o grze, ale latwo porownac jakis dziadowski item z drugim w MP, zamiast pytac tutaj.
Quote (amigo @ Thu, 22 Jan 2009, 14:50)
Mimo wszystko nie świadczy to dobrze ani o jednym, ani o drugim. We wzajemnych pyskówkach i ripostach nigdy nie dojdziecie do porozumienia, ani do ostatecznego zwycięstwa, bo "moja racja jest zawsze mojsza!" A co do pytań o ceny czy innych rozwiązanych w dziale FAQ - one są związane z tym działem i do tego został ten temat stworzony. Rozumię też ludzi, którym nie chce się szukać i wertować 2500 + postów.
Przestan amigo, dobrze wiesz o co mi chodzi.
Jakiego zwyciestwa czy porozumienia, ja go kultury nie naucze, nawet takiej, ktora wypada miec grajac w glupie gry. Jest zlodziejem, co tu duzo mowic. Niech wraca na tibie, do ludzi swojego pokroju.
Nie mowie, ze zadanie jakiegokolwiek pytania tutaj na temat gry jest zle, ale czasami wystarczy przeczytac to co njag napisal, zamiast pytac tutaj.
This post was edited by markov on Jan 22 2009 08:18am