Quote (Grigo @ Aug 30 2013 03:02pm)
Musiałbym to sobie pomierzyć na sobie, sprawdzić jak leży. Teraz sezon się już kończy, do tego nie prędko będę biegał dłuższe dystanse, więc jakoś na wiosnę się rozejrzę dopiero.
Teraz prędzej bym musiał poszukać jakiś ubrań na jesienną pogodę i zimową. Bo biegałem w bluzie i spodniach dresowych i jest taki problem, że jak wyjdę to jest mi troszkę chłodno, zacznę biegać i jest mi gorąco, a potem jak się spocę to czuję na sobie wiatr, a tak nie powinno być, bo mogę się łątwo przeziębić. Musiałbym mieć coś średnio grubego, co chroni od deszczu i jednak zapewnie trochę wentylacji. Muszę się przejechać i pooglądać.
Jak masz u siebie Lidla w mieście to w poniedziałek będą takie getry do biegania. Jak Ci nie przeszkadza, że są takie obcisłe to możesz sobie zobaczyć. Wcześniej gdzieś pisałem, że u mnie dobrze sprawdza się odzież termiczna Brubeck, nie jest droga a daję rade. Nie ubieraj rzeczy bawełnianych bo to jest najgorsze

zimą ubieram się na tzw. cebulkę, na nogi tylko getry, a na górę koszulka z długim rękawem termo, na to bluzę z oddychającego materiału + buff na szyje, czapka i rękawiczki

Wtedy można śmigać.