Quote (Insane_guy_with_the_cheese @ Aug 27 2013 09:55pm)
dzis 12.57km w 58min 55sek, czyli 4min 41sek na kilometr. Trzeba dalej pracowac nad forma

jest ktos tu kto laczy bieganie z silownia? Ma to jakis sens? Nadchodzi jesien i tbh bieganie 7 razy w tygodniu w sniegu/deszczu drugi rok z rzedu pewnie mi sie znudzi.
Hej, ja chodzę na siłownię 2x w tygodniu. W dni niebiegowe oczywiście. Chodzę w zasadzie po to żeby wzmocnić górne partię mięśni, a przede wszystkim brzuch i plecy. Robię 3 obwody po 8-10 stacji, na każdej 20 powtórzeń. Ćwiczeń na nogi prawie nie robię, nie licząc rozgrzewki na bieżni/rowerku. Widzę po sobie, że akurat mi to pomaga.
Quote (Henio17)
bylem w sklepie, ktory polecales. kupilem buty, skarpetki, izotoniki, na probe zele energetyczne. za kilka dni ide na dalsze zakupy.
zastanawialem sie nad zegarkiem garmina zamiast aplikacji endomondo. w sumie wyszlo, ze chyba kupie sobie ten 110 hrm. nie wiem czym naprawde rozni sie od np 210, 410 (na stronie garmina nawet nie ma opisu 410 - wycofali?) poza drobnymi szczegolami. jakies inne firmy moga konkurowac z garminem czy dac sobie spokoj z porownywaniem i kupic 110 hrm? w sklepie polecali mi 210 btw.
jesli biegacie dluzsze dystanse to macie jakies pasy/torby/plecaki - co polecacie i dlaczego?
Ja od około miesiąca na długie wybiegania zabieram pas biodrowy Deuter Pulse Two
https://www.polarsport.pl/akcesoria/pas-biodrowy-deuter-pulse-two.htmlDlaczego akurat ten, bo dostałem od żony

a tak na poważnie to fajnie przylega do ciała dzięki takiemu krojowi, jest bardzo lekki, posiada 2 kieszenie ( 1 mala na klucze, 2 większa można nawet jakąś małą kurtkę upchać przy niepogodzie ), ma termiczną osłonę na bidon przez co woda się nie grzeje bardzo szybko. Koszt 85 zł, ale może ktoś inny poleci Ci coś lepszego

Quote (Grigo)
Dam z siebie 100%, chcę maksymalnie wykorzystać tę rehabilitację, bo chcę jak najszybciej wrócić do regularnego biegania. Jak dobrze pójdzie to za 2-4 tygodnie będę mógł zacząć od krótkich biegów.
Trzymam kciuki za Ciebie

lecz się tam szybko ale skutecznie i wracaj do biegania