Quote (Zaop @ 17 May 2012 09:51)
Welbeck i Sturridge mają podobne umiejętności, ja akurat preferuję Welbecka, ale potrafię Ciebie zrozumieć.
Wytłumacz mi jednak, jak gość, który rozegrał ponad 2500 minut w premier league w tym sezonie może nie mieć ani jednej bramki i ani jednej asysty? Nawet Howard i Heskey mają o bramkę więcej. Downing gra na skrzydle, więc skoro tak nieźle wrzuca na Carrolla dlaczego nie ma nawet asysty i Carroll ma tak mało bramek?
No i Carroll zamiast Croucha - jak najbardziej, ale za dwa lata. Gość, który strzelał dotychczas średnio bramkę na dwa mecze jest moim zdaniem lepszy od gościa, ktory dopiero co zadebiutował.
Zobacz, że w tym sezonie każdy w Liverpoolu czy to Gerrard, Enrique, Reina grał dużo poniżej swoich umiejętności. Jedynie Suarez coś tam próbował, ale ten napastnik to klasa światowa i on powinien być stawiany w szeregu z Aguero. Downing na początku wcale nie grał tak źle, dopiero później dostosował się poziomem do drużyny, nie wiem co może być przyczyną, coś podobnego działo się z Waynem jak miał dłuższą przerwę od strzelania czy teraz Torres, kiedyś Van persie podobnie, ale oni w tym czasie grali dobrze. Downing może nie błyszczał, ale potrafi dobrze dośrodkować nawet w tym sezonie to było jego mocną stroną. Podejrzewam, że gdyby Liverpool zajmował wyższą pozycje jego transfer byłby lepiej oceniany. W gruncie rzeczy dla mnie to jest nadal dobry piłkarz, który w lepszej drużynie może spisywać się znacznie lepiej, chociaż statystyki mu "nie sprzyjają" za ten sezon.
Welbeck jest na podobnym poziomie co Daniel, ale nie potrafi kończyć, często przekombinowuje a na Euro nie będzie czasu na rehabilitacje. No i drybling też ma słabszy.
Dla mnie Carroll to może być równie dobrze gwiazdą Euro jak i jego najgorszą wtopą. Zdecydowanie lepsza opcja od Croucha w kadrze jak dla mnie ofc.