Quote (Last_Hope @ Mar 2 2014 01:05pm)
Czemu chcesz odławiać ptaszory ze środowiska naturalnego?

Gdyby to odlow to nie mialbys w tym momencie pajaka/ow. Zreszta, pajaki jako stworzenia prymitywne nie kminia nawet co sie dzieje, tj ze zmieniaja otoczenie. Byleby mialy podobne warunki co w naturze i beda szczesliwe. A sam odlow to same plusy, wiec w czym, kurwa, problem?
Quote (myr00n @ Mar 19 2014 07:04pm)
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/t31.0-8/p180x540/1932759_797522043609203_1431016947_o.jpg
Przyszly nowe rosliny od fabryki owadów. Teraz czekac az rozrosna sie tillandsie i bluszcze i bedzie pieknie.
e: na zdjeciu wyglada nieco bardziej sztucznie niz w rzeczywistosci niestety.
Dla kogo to? Ja sie swoja drogo przymierzam do sprzedania ecc, ale sam jeszcze nie wiem.
A, jeszcze sobie chce znowu jakiegos skorpiona sprawic, najlepiej jakis buthidae. Pewnie skonczy sie na B. jacksoni albo R. junceus. Sam nie wiem. Niby Tytyus spp sa imo piekne, ale trudniej dostepne. :S
Kiedys marzyl mi sie S. maurus, ale nigdzie nie widzialem przez dlugi czas, wiec odpuscilem sobie. Teraz pewnie tez nie znajde.

Jakies pomysly, co do skorpuw? Nie mam z nimi jakiegos ogromnego doswiadczenia, ale ogarniam raczej.