Quote (bustersss @ Jan 24 2012 05:46pm)
Dla mnie zakladanie 19 tez jest bez sensu do takiego auta jest conajmniej kilka minusow
- gorsze przyspieszenie
- wieksze spalanie
- jesli wpadniesz w dziure to:
*rozpierdolisz opone
*rozpierdolisz zawieszenie
*to ze pokrzywisz felge to chyba najmniejszy problem z tego
no racja
apropo akumulatora, naładowałem skurwysyna, myślałem że silnik z ramy wyjebie tak szybko rozrusznik odpala
Quote (Archont @ Jan 24 2012 06:32pm)
Mam problem z oplem corsa b. Silnik pali ale pierdzi jakby 2 gary tylko pracowaly. Jak wymienilem swiece i przewody to zagral jak trzeba. Popracowal ze 20sekund po czym zgasilem go by sprawdzic czy na pewno jest ok ale dalej jest to samo. btw: aparat zaplonowy byl wymieniany 2miesiace temu ale z jednego gniazda sączyl sie olej -.- co mnie mocno zdziwilo. Macie jakies pomysly?
Auto jezdzi na gazie wiec kupilem kable lepszej jakosci.
Mój dziadek ma immortal Carine E. I miał w niej problem, mianowicie jak się auto rozgrzało, włączyło sie dmuchawe żeby ciepło w środku było (szczególnie zimą) pracowała na 3 garach, kompletny brak mocy. Zadzwoniłem do mechanika, powiedział : świecie, przewody albo wtryski. No i padło na to ostanie, niestety okazało się że dwa są jebnięte, zamienniki denso 470 zł sztuka
pracowałem w sklepie motoryzacyjnym, rozmawiałem z kolesiem który zakłada gaz od ponad kilkunastu lat i powiedział że nie ma różnicy jakie kable czy świecie się założy jak ma paść to padnie
This post was edited by AlCapoone on Jan 24 2012 05:02pm