Quote (Luc- @ 18 May 2014 20:06)
Przede wszystkim to ja pierdolę wybory. Wybór to można mieć jeśli jest ktoś nowy i świeży i mówi o rzeczach realnych. 100% tych pajaców to są pozerzy którzy chcą dopaść się do koryta i wyjebać ile się da. Pierdolić to każdy potrafi. Zastanówta się ludziska czy ci byli u władzy zrobili cokolwiek z tego co mówili ?
Kolego Kefir, być może podchodzę do tematu zbyt ideowo, ale tylko dlatego że jestem normalnym człowiekiem który myśli o innych. Ja osobiście nie mam i nie będę mieć problemów finansowych, ale jest w chuj ludzi którzy myślą i kombinują co włożyć do gara, bo pensja się kończy. Ci ludzie nie mają czasu, żeby się zastanawiać i rozkminiać która partia czy który skurwiel mówi dobrze. Idą za tym co ścierwomedia im przekazują.
Zgadzam się z Tobą, że potrzebna jest praca od podstaw, tylko ta praca jest niemożliwa, bo te pierdolone partie są finansowane z naszego hajsu. Więc zwykłe szaraki mogą jedynie popierdolić o zmianach, o chęciach ale ostatecznie i tak nie mają szans z ludźmi którzy dorobili się potężnych pieniędzy i mogą sobie pozwolić na to, żeby ich pierdolone mordy widniały na bilbordach. Za każdym razem jak przejeżdżam w centrum i widzę bilbord z ryjem JULII PITERY to mam chęć to spalić.
Może pobawimy się w myślenie. Jesteście w większości już starymi koniami i macie własny rozum. Bazując na tym co jest, na własnych doświadczeniach, co byście zmienili, co chcieli wprowadzić nowego żeby ludziom żyło się lepiej ?
Pierwszą rzeczą którą ja osobiście bym zrobił to ilość (p)osłów zmniejszył do liczby 150 ? Druga sprawa to pensje i te jebane immunitety - pensja opierdolona do 1500zł ( tak jak zarabia większość Polaków), a wszystkie przywileje tych skurwysynów bym zniósł. Bo niby dlaczego taki chuj kurski może jechać 200km/h, psy go pizgają, a frajer pokazuje legityme i go puszczają ?
wychodze z zalozenia ze jak ktos "pierdoli wybory" to powinien zamknac morde i nie dyskutowac o tym jak zle jest w kraju. zawsze jest jakies mniejsze zlo, ludzie na ulice nie wyjda. jesli ma byc lepiej to stopniowo, na rewolucje nie ma co liczyc.