Quote (RoGh @ 22 Jul 2010 16:48)
Co do Malowanego Czlowieka to na poczatku sierpnia wychodzi druga czesc Pustynnej Wloczni.
Czyli 4 ksiazka tak naprawde, bo w Polsce zarowno Malowany Czlowiek, jak i jego kontynuacja ( Pustynna Wlocznia ) sa podzielone na 2 tomy. Cwaniaczki ;p
Wiedza jak kase zarobic ... Co prawda chyba musza kombinowac, bo liczba osob ktore czytaja ksiazki leci na morde, czyt starzy umieraja a mlodych zbytnio nie przybywa. Mam kilku znajomych, ktorzy beda zapierali sie rekoma i nogami by nie tknac ksiazki, niewazne jak probojesz im przedstawic cala sytuacje, niewazne ze probojesz im przekazac jak zajebiste uczucie targa czlowiekiem jak trafi na dobra powiesc. Nie uwierza, ze ksiazka moze byc lepsza od filmu, bo przeciez w ksiazkach nic nie widac ...
No ale by zbytnio nie dygresowac, Ja wlasnie wchlanalem 100 stron drugiego tomu Night Angel'a, i autor nie popuscil nic a nic z predkosci akcji jaka byla widoczna przez caly pierwszy tom, ba, wrecz przeciwnie, coraz wiecej sie dzieje.
A tak ps:
http://www.imdb.com/title/tt0944947/ zobacz id, zobaczymy czy nie spierdola tego tak jak spierdolili Sword of Truth. Obawiam sie, ze moga ten serial wrzucic na amerykanska modle, splaszczyc fabule, dodac "amerykanskie pierdolniki" (logolas udajacy ze tarcza to snowboard?) i chuj wie co jeszcze. Mam tylko nadzieje, ze za bardzo nie zbocza z glownego watku powiesci i cala historia zostanie utrzymana w razach.