d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Czarodziejka Na Zimno Hc P8 Single Player Yo
Prev1232425262736Next
Closed New Topic New Poll
Banned
Gold: 45.69
Warn: 20%
Jun 21 2023 05:53am
Quote (firstmurloc @ Jun 21 2023 11:51am)
tak szczerze to nigdy nie robilem walka na p8, wydawalo mi sie to zbyt meczace.

ale na piekle ja bym pewnie zostal na andariel bardzo dlugo az nie dropnie vipermagi, moze shako jakies tam pierdoły, nie wiem czy oculus z niej dropi ale jak dropi to zeby dropnal. z 1000 runow pewnie. no albo mozesz ryzykowac troche dalej i do mephisto, i lk dotepać. ja tak robie zawsze. i farmie mephista az nie bedzie czarodziejka ubrana. nwm moze jakis stormshield by pomogl jak chcesz p8 grac. chociaz spirit jak masz rws odpalone z plugy dalej op. fhr fcr mana life.

nie no kurwa a co myslaleś ze jak zginiesz to itemy zostaną :D ? po to sie gra hc

jak chcesz se poczitowac, to odpal drugie diablo, zaloz gre przez tcp/ip czy jak sie to gowno nazywa, zrob barba i przechodz dwoma na raz. bedziesz mial bo barba w 1 akcie, z tym sie nie da zginac.

No nie no, chodzi o to ze duzo itemek unikatowych czy co mialem na poczatku gry, to dawalem do stasha mojej soski a nie do shared i teraz zaczynam od nowa a ja wszystko stracilem, a moglem miec w shared wszystko
Tzn czy jak mam w skrzynce shared itemy, a padne, to te itemy tez przepadaja, czy zostaja dalej w grze?

Ja chyba zaraz ta soske reaktywuje w hero editor i jebac to :D Nie bede teleportowal sie ani nic farmil, tylko dalej gram do piekla, przechodze 2 akt, wyjebane :D

hejters niech hejtuja :thumbsup:
Banned
Jun 21 2023 06:05am
Dobra ludzie, trudno, to byla glupia smierc teleport przy farmieniu itemow, pierdole nie bede zaczynal nowej postaci, teraz ide przechodzic fabule od 2 aktu i zobaczymy czy uda mi sie dojsc do piekla

Ta smierc to nie byla przy przechodzeniu fabuly, tylko po prostu teleportowanie sie jak noob po koszmarze majac prawie 0 armora i malo hp, takze to jedna smierc ale gram nadal

Jesli padne przy przechodzeniu fabuly, to zobaczymy. Przynajmniej nie jest tak, jak tu widze bufony typu ironfister sadzili, ze padam ciagle i zapisuje save albo w hero editorze juz wiele razy reaktywowalem postac, hahah
to skoro tak tutaj niektorzy mysla, to uwazam, ze nie zaszkodzi jak sobie raz ja reaktywuje, bo padlem glupio, ale daje sobie jeszcze kolejna szanse, pierdole, gram dalej B)

Member
Gold: 0.00
Jun 21 2023 06:07am
psy szczekają, karawana jedzie dalej
Member
Gold: 7,352.78
Jun 21 2023 06:08am
Quote (sow_ozi @ 21 Jun 2023 14:07)
psy szczekają, karawana jedzie dalej

karawana juz gotowa?
Member
Gold: 0.00
Jun 21 2023 06:10am
Quote (Fatality-SoF @ 21 Jun 2023 14:08)
karawana juz gotowa?

pytaj kierowcy fifiego
Member
Gold: 2,261.43
Jun 21 2023 06:11am
fifi po chuj grasz na hc jak przywracasz postacie? nie na tym to polega...
Member
Gold: 7,352.78
Jun 21 2023 06:13am
szybko poszlo :thumbsup: ale przynajmniej sie przyznales
Banned
Jun 21 2023 06:15am
Mam to gdzies, ja wczoraj to byla glupia smierc, mialem sobie zrobic przerwe od laptopa i odpoczac, a do mnie kolega zebym sobie laptopa wlaczyl i muzyke i jeszcze kreske wciagnalem i nagle uu hihihahah mnie wzielo i kolega do mni egadal od rana, a ja zamiast skupiony grac w ciszy to huhuhihi haha wielki cwaniak, na jsp mnie gentoohat zagaaduje o linuxie, jeszcze kolega do mnie blablabla a ja sobie wzialem czarodziejka bo mi sie zachcialo farmic hrabine na koszu i padlem masakra, bo nawet nie wiedzialem co robie i beznadziejna smierc, szkoda dla takiej smierci konczyc postac.

Dlatego teraz ide przechodzic fabule, zobaczymy czy dojde do piekla bez smierci, a ten death wczoraj i teleport na hrabine to tego nie bylo i tyle :thumbsup:
to pozdro :D

Do 3 razy sztuka, teraz padlem 1 death glupi, ktorego rownie dobrze moglo nie byc, bo to beznadziejny pomysl byl i nie bylem skupiony, dlatego daje sobie druga szanse... Ja sobie chociaz moge dac druga szanse, a jak chcialem kiedys jakas dziewczyne, to ona mi nie dala kolejnej szansy i byl smuteg, a ja nie chce sie smucic, dlatego daje sobie szanse druga, i czarodziejka mi wybacza to, ze ja zabilem wczoraj po wciagnieciu kreski, dlatego gram dalej i tyle, jak bedzie drugi dead to dam znac jak cos, ale oby nie bylo, elo xd tera na luzie ostroznie xd

This post was edited by Phil_Smith on Jun 21 2023 06:17am
Member
Gold: 0.01
Jun 21 2023 06:15am
Quote (firstmurloc @ 21 Jun 2023 13:51)
ale na piekle ja bym pewnie zostal na andariel bardzo dlugo az nie dropnie vipermagi

Vipera to on będzie farmił na koszu (Andy lub Mef), bo P8 Andariel na hellu to będzie masakra farmić z gównogearem na 70-80 levelu. Nawet FB jest ciężko.

oculus z niej dropi ale jak dropi to zeby dropnal

Dropi, ale Oculus na HC to bardzo, bardzo głupi pomysł.

z 1000 runow pewnie. no albo mozesz ryzykowac troche dalej i do mephisto

Farma Mefa jest dużo bardziej bezpieczna i to bym sugerował, ale gość tam nawet nie dojdzie.

nwm moze jakis stormshield by pomogl jak chcesz p8 grac

Nie ma opcji. Jeden item nie pomoże na hellu P8, kiedy reszta jest gunwem. Z tego względu, lepiej liczyć na szybkość z FCR, jaką daje spirit. Poza tym potrzebuje każdego punktu damadżu, jaki tylko może mieć.

Ja ogólnie bym sugerował porzucenie pomysłu na HC. W odróżnieniu do BN, SC na singlu jest fajny.
Member
Gold: 2,261.43
Jun 21 2023 06:16am
Quote (Phil_Smith @ Jun 21 2023 02:15pm)
Mam to gdzies, ja wczoraj to byla glupia smierc, mialem sobie zrobic przerwe od laptopa i odpoczac, a do mnie kolega zebym sobie laptopa wlaczyl i muzyke i jeszcze kreske wciagnalem i nagle uu hihihahah mnie wzielo i kolega do mni egadal od rana, a ja zamiast skupiony grac w ciszy to huhuhihi haha wielki cwaniak, na jsp mnie gentoohat zagaaduje o linuxie, jeszcze kolega do mnie blablabla a ja sobie wzialem czarodziejka bo mi sie zachcialo farmic hrabine na koszu i padlem

Dlatego teraz ide przechodzic fabule, zobaczymy czy dojde do piekla bez smierci, a ten death wczoraj i teleport na hrabine to tego nie bylo i tyle :thumbsup:
to pozdro :D

bez sensu, może sobie jeszcze wpisz kody na nieśmiertelność? zero honoru
Go Back To Polska Topic List
Prev1232425262736Next
Closed New Topic New Poll