Quote (arachno_m @ Aug 21 2013 10:20am)
może coś z garmina? np. model 110 hr
zastanowie sie, jak ten polecasz. nie znam sie na zegarkach w ogole.
Jeśli chodzi o kontuzję, to raczej w trakcie maratonu. Poza tym co to za przyjemność nawet jak przebiegniesz, dochodzić do siebie przez miesiąc czasu, a tak może być bez odpowiedniego przygotowania.

szkoda troche mi tego maratonu, bo forma rosnie
Robisz duży kilometraż tygodniowy na niższych prędkościach. Później na początku sezonu pracujesz już nad tempem startowym pod maraton, bo przygotowanie wytrzymałościowe masz już z zimy.
ale w zimie jest snieg, jak tu biegac?

ja sie bardzo boje chodzic po sniegu, zawsze stawiam takie malutkie kroczki, a co tu mowic o bieganiu dopiero. i nie mam za duzo czasu na dluzsze trasy, bo one jesszcze wiecej czasu mi zabiora. i tak biegam od ok 21,15 najwczesniej.
W decathlonie sprzedawcy nie mają pojęcia o bieganiu, aczkolwiek zdarza się, że niektóre modele butów są w atrakcyjnych cenach.
Mimo wszystko, w wawie polecam:
jacekbiega.pl
sklepbiegacza.pl

E: macie jakis sposob na odciski? po wczoraj sobie zrobilem, bo bieglem w cieniutkiej skarpecie, typu non-frotte. no i zauwazylem, ze moj but, ktory ma ok 1 miesiac, ma zniszczona (przesiana i podziurawiona) siateczke na piecie. help!
E2: korzystacie z jakichs suplementow? chodzi mi glownie o napoje. dawno temu popularny byl Isostar. obecnie pije sama wode.
This post was edited by Henio17 on Aug 23 2013 03:45am