Quote (myr00n @ Oct 11 2013 10:17pm)
Generalnie jezeli umiejętnie weźmeisz pająka na łapę, to Cię nie dziabnie mysląć, że jest na jakimś konarze. Smithi to prędzej się sama ukąsi niż Ciebie tbh ;D
Jedyne czego bym nie brał na łapy aktualnie to haplopelmy/inne jebnięte podziemniaki, bo czują się nienaturalnie poza norką.
e: niedługo będzie pewnie update w sprawie terrarium - polakierowałem kilkoma warstwami "budę" od terra, jutro wezmę się za montaż części terra. Muszę jeszcze przemyśleć wentylację oraz kupić i przyciąć plexi oraz blachę perforowaną. Musze przyznać, że wielkość terra będzie robiła wrażenie, 120x120x60cm jednak wygląda na większe niż sobie wyobrażałem patrząc na te liczby na kartce

ogolnie jak zapedzi sie pajaka np. penseta na podstawiona reke i utrzyma jego uwage na przedmiocie to ez. anyway nie robie tego, bo po co..
kiedys za gimba wzialem irminie na lape przy przenoszeniu do innego terra i skoczyla mi do wyra. dalo mi to do myslenia, bo byla srogo nazarta i jakby poleciala na kafelki to 100% rip.
Quote (Last_Hope @ Oct 11 2013 10:22pm)
no ja również nie biorę.
Dziś kupiłem mączniki do żarcia. Utuczę ją trochę

ja tez kupilem dzisiaj maczniki

kurna nie mam komu sprzedac tych smithi, a kupilbym sobie agame :x musze sie pozbyc czegos, bo mnie z domu wygonia
This post was edited by bushlick on Oct 11 2013 02:25pm