Quote (Cannabisek @ Apr 24 2012 10:52pm)
Rafał--, 1 minutę temu:
Ja wam powiem tyle,potrzeba nam 3 dobrych obronców i dobrego bramkarza. I teraz błagam nie pier*olcie że mamy dobrą obronę puy juz sie starzeje,Pique mógłby zostac,Masche zagrał dobrze tylko 2 mecze,a Alves to chyba bardziej napastnik niz obronca,Valdes powinien grac na obronie a nie na bramce ,dzis i ostatnio grał jakby miał połamane obie ręce.W lecie do nas Luiz,Silva,Santon innego wyjścia nie ma,ludzie jak to jest,że my gralismy cały mecz w ich okolicach pola karnego i strzelilismy 2 bramki,a oni mieli 2 akcje i 2 bramki? no bez jaj,miałem wrażenie że obrony nie było wcale.VEB kocham barcelonę,na zawsze nie ejstem sezonowcem i nie bluzgajcie mnie,ale naprawdę trzeba nam obronców bo bedzie po nas.
+1, podejrzewam, ze teraz polowa sezonowcow, ktorzy w ogole nie wiedzieli, ze dzisiaj mecz byl, teraz spamuje facebooki, kwejki i inne gowna jak to Barca wielce przegrala.
Kurwa, zdarza sie, taki jest futbol, moze nie byla to spektakularna pilka ze strony Chelsea, ale przynajmniej efektywna, osiagneli to, po co przyjechali. Sprawdzilo sie w pierwszym meczu, spodziewali sie, ze
Barca nie zmieni totalnie swojego stylu gry z meczu na mecz, wiec konsekwentnie zagrali te sama pilke, co znowu sie sprawdzilo. VeB, nie ukrywam, ze jestem rozczarowany i czuje niedosyt, bo zarowno La Liga jak i LM poszly sie jebac,
ale kurwa, przeraza mnie ten wszechobecny hejt na Barcelone. Przegrali to przegrali, what's the big deal? Oczywiscie w wypowiedzi zgadzam się w 100%, juz od dawna od nosze wrazenie, ze Valdes, poza paroma przeblyskami, juz sie wypala.

Barcelona potrzebuje zmian, ich system nigdy nie mial prawa dzialac wiecznie, inne druzyny go rozpracowaly albo ciagle rozpracowuja, a skoro nie skutkuje, trzeba cos zmienic. No chyba, ze Barca jest tak zaslepiona swoimi poprzednimi zwyciestwami,
ze dalej zamierzaja grac w ten sam sposob, to juz ich sprawa, ale podejrzewam, ze daleko nie zajda.
Pozdrawiam hejterow, peace.