Quote (brandnewnamee @ 15 Oct 2012 03:37)
Sam nie wiem po co tu piszę patrząc na wasz poziom ale niech tak będzie.
@dan_07 @myr00n
Moja panna nie jest jebanym dyzmózgowiem - ręcze ci za to. Co więcej - nie widziała się z przyjaciółką parę ładnych tygodni wiec napiliśmy się razem bo była okazja. Rozumiem, że twoja kobietka (o ile ją masz) to magister fizyki która nigdy nie tknęła kieliszka wódki i rozmawiacie razem w łóżku o teorii względności. Spoko. Pozdrawiam cię serdecznie i życzę miłego pożycia seksualnego. Gdybyś kiedykolwiek wyszedł poza onanizm i znalazł sobie kobietę, wiedziałbyś, że piszesz farmazony.
@nimv
Zagadaj do mnie jak będziesz na D3 bo nie chcę twojego golda od którego aż capi botami o których mówiłeś. Nie, nie było przerw w dostawie neta. Tak działa magia d2jsp i ludzi których życie toczy się na głównie na forach. Smutne ale prawdziwe. Poradzimy sobie - pełen czilout. Właścicielem firmy która dostarcza nam neta jest mój dobry kolega także będzie git. Myślałem, że jesteś jednak normalnym typem po naszej wczorajszej rozmowie - mówię serio. Skoro tak bardzo cię ciśnie skąd jesteśmy i gdzie mieszkamy to mogę ci nawet podać adres. Mogę nawet specjalnie dla ciebie poprosić strażnika, żeby cię wpuścił. Masz jakieś solidne braki we własnym życiu, skoro bawi cię siedzenie z nami po nocach. Próbuję cię jakoś rozkminić, ale to są dla mnie jakieś naprawdę chore klimaty.
Ogólnie rzecz biorąc to bawcie się dobrze. Jeżeli koniecznie chcecie utrudniać nam życie to zapraszamy serdecznie. Trochę w tym żenady bo robimy wszystko tylko dlatego, że chcemy pomagać innym. Przykre, że pojawiają się nieszczęśliwi i sfrustrowani ludzie którym to przeszkadza.
chetnie przyjme te 50m, nie mam nic do "przyjaciol" xd