Quote (kobusik @ 29 Mar 2012 22:37)
elo.
Napisalem juz dzisiaj topic na sekcji lecz spotkalem sie z niedowierzaniem wiec ponowie temat
Dzis przyszedl zamowiony komp z techplanet,wybralem przesylke pobraniowa czyli platnosc kurierowi
Gdy po sprawdzeniu sprzetu juz mialem mu placic,chlop nie wiedzial ocb,ze niby zadna kasa sie nie nalezy,na papierze pisze Do Pobrania 00.00 zl
Na fakturze pisze , Platnosc -Pobranie , Termin platnosci - 28-03-2012 i suma do zaplaty
Wtf? Czy jak sklep zorientuje sie ze sie pomylil i napisze do mnie zebym zaplacil a ja tego nie zrobie to czy bede mial klopoty?
To nie prowokacja rly...bo po co
jesli sklep sie zorientuje ze nie zaplaciles i upomni sie o kase a ty powiesz ze nie zaplacisz to na 90% wyląduje to w sadzie. za duza kasa zeby to odpuscili, mimo ich pomylki
ale wlasnie jesli ich błąd jest tak oczywisty to tez moze byc na twoja niekorzysc bo powiedza ze wykorzystujesz ich oczywista omyłke.
tak tylko sie domyslam
ale tak czy owak powinno cie wziac sumienie bo skoro sam wiesz ze sie pomylili to ktos za to bedzie musial zaplacic
jak mi pani w sklepie wyda za duzo reszty to jej oddaje bo wiem ze potem przy rozliczaniu to ona bedzie musiala pokryc straty