d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Janusz Korwin Mikke > Temat Oficjalny
Prev12223242526144Next
Add Reply New Topic New Poll
Member
Gold: 1,523.49
May 18 2014 11:52am

jaszczur korwin mikke
Member
Gold: 0.00
May 18 2014 12:06pm
Przede wszystkim to ja pierdolę wybory. Wybór to można mieć jeśli jest ktoś nowy i świeży i mówi o rzeczach realnych. 100% tych pajaców to są pozerzy którzy chcą dopaść się do koryta i wyjebać ile się da. Pierdolić to każdy potrafi. Zastanówta się ludziska czy ci byli u władzy zrobili cokolwiek z tego co mówili ?

Kolego Kefir, być może podchodzę do tematu zbyt ideowo, ale tylko dlatego że jestem normalnym człowiekiem który myśli o innych. Ja osobiście nie mam i nie będę mieć problemów finansowych, ale jest w chuj ludzi którzy myślą i kombinują co włożyć do gara, bo pensja się kończy. Ci ludzie nie mają czasu, żeby się zastanawiać i rozkminiać która partia czy który skurwiel mówi dobrze. Idą za tym co ścierwomedia im przekazują.

Zgadzam się z Tobą, że potrzebna jest praca od podstaw, tylko ta praca jest niemożliwa, bo te pierdolone partie są finansowane z naszego hajsu. Więc zwykłe szaraki mogą jedynie popierdolić o zmianach, o chęciach ale ostatecznie i tak nie mają szans z ludźmi którzy dorobili się potężnych pieniędzy i mogą sobie pozwolić na to, żeby ich pierdolone mordy widniały na bilbordach. Za każdym razem jak przejeżdżam w centrum i widzę bilbord z ryjem JULII PITERY to mam chęć to spalić.

Może pobawimy się w myślenie. Jesteście w większości już starymi koniami i macie własny rozum. Bazując na tym co jest, na własnych doświadczeniach, co byście zmienili, co chcieli wprowadzić nowego żeby ludziom żyło się lepiej ?

Pierwszą rzeczą którą ja osobiście bym zrobił to ilość (p)osłów zmniejszył do liczby 150 ? Druga sprawa to pensje i te jebane immunitety - pensja opierdolona do 1500zł ( tak jak zarabia większość Polaków), a wszystkie przywileje tych skurwysynów bym zniósł. Bo niby dlaczego taki chuj kurski może jechać 200km/h, psy go pizgają, a frajer pokazuje legityme i go puszczają ?
Member
Gold: 373.32
Warn: 10%
May 18 2014 12:12pm
Tylko pozostaje rozlozyc ręce i czekac na przywódcę lub partie jak z bajki która wszystkim dogodzi. Problem jest takich, ze partie idealne nie istnieją.

Member
Gold: 0.00
May 18 2014 12:18pm
Przede wszystkim potrzebne są badania genetyczne ludzi którzy trafiają do POLSKIEGO parlamentu.Każdy powinien być prześwietlony 2-3 pokolenie wstecz, a nie taka kurwa SZCZYNUKOW jest (p)rezydentem Polski.
Jak może być dobrze jak w większości to żydowskie mordy rządzą Polską.
Member
May 18 2014 12:38pm
Ciekawe rozwiązanie zwarzywszy na to, ze zydzi stanowili w pl spory %. Wyeliminować zydow z polityki to utoniemy w zlocie. Szkoda tylko, ze tylu prawdziwych Polaków wybiera ch,,owe partie, a i w sejmie trochę sie ich znajdze.

Zmniejszyć ilosc poslow i wywalić zydow. Recepta na kraj.
Member
Gold: 12,059.17
May 18 2014 02:08pm
Widzisz Luc tego typu podejście "co byście zmienili (...) żeby ludziom żyło się lepiej" jest nieco lewackie.

Zgodnie z tym co mówi Korwin to nie państwo ma zadbać o obywateli, obywatel nie powinien czekać aż państwo mu "da" tylko zadbać sam o siebie.

Ludziom żyłoby się lepiej gdyby zamiast czekać na państwo sami wzięli się do roboty i zaczęli zarabiać pieniądze.
Member
May 18 2014 02:17pm
Member
Gold: 300.55
May 18 2014 02:37pm
Quote (kefir @ 18 May 2014 22:17)

ja pierdole :D
Banned
Gold: 38.00
Warn: 20%
May 18 2014 02:37pm
Quote (Luc- @ May 18 2014 06:20pm)
Ci co wierzą w to pierdolenie PANA PREZESA to banda jeleni. Korwin to taki sam zjebany żydowski ryj co reszta tego padołu, więc chuja możecie liczyć na jego obietnice.

I tak wiadomo, że te pajace KNP nie dostaną się do sejmu, a nawet jak się dostaną to i tak chuja ugrają, a wy biedaki będziecie usatysfakcjonowani że wasze głosy poszły do dobrej stajni. Tak się tłumi nastroje rewolucyjne, ale kurwa nikt nie czai bazy, polskie młode barany.

O Z J A S Z    G O L D B E R G

jakie nastroje rewolucyjne.. przeciez oni sraja nam na pyski a my myslimy ze to deszcz pada..
w polsce nie jest jeszcze do tego stopnia chujowo zeby ktos planowal ten balagan rozpierdolic
Member
Gold: 190.00
May 18 2014 02:39pm
Quote (Luc- @ May 18 2014 06:06pm)
Przede wszystkim to ja pierdolę wybory. Wybór to można mieć jeśli jest ktoś nowy i świeży i mówi o rzeczach realnych. 100% tych pajaców to są pozerzy którzy chcą dopaść się do koryta i wyjebać ile się da. Pierdolić to każdy potrafi. Zastanówta się ludziska czy ci byli u władzy zrobili cokolwiek z tego co mówili ?

Kolego Kefir, być może podchodzę do tematu zbyt ideowo, ale tylko dlatego że jestem normalnym człowiekiem który myśli o innych. Ja osobiście nie mam i nie będę mieć problemów finansowych, ale jest w chuj ludzi którzy myślą i kombinują co włożyć do gara, bo pensja się kończy. Ci ludzie nie mają czasu, żeby się zastanawiać i rozkminiać która partia czy który skurwiel mówi dobrze. Idą za tym co ścierwomedia im przekazują.

Zgadzam się z Tobą, że potrzebna jest praca od podstaw, tylko ta praca jest niemożliwa, bo te pierdolone partie są finansowane z naszego hajsu. Więc zwykłe szaraki mogą jedynie popierdolić o zmianach, o chęciach ale ostatecznie i tak nie mają szans z ludźmi którzy dorobili się potężnych pieniędzy i mogą sobie pozwolić na to, żeby ich pierdolone mordy widniały na bilbordach. Za każdym razem jak przejeżdżam w centrum i widzę bilbord z ryjem JULII PITERY to mam chęć to spalić.

Może pobawimy się w myślenie. Jesteście w większości już starymi koniami i macie własny rozum. Bazując na tym co jest, na własnych doświadczeniach, co byście zmienili, co chcieli wprowadzić nowego żeby ludziom żyło się lepiej ?

Pierwszą rzeczą którą ja osobiście bym zrobił to ilość (p)osłów zmniejszył do liczby 150 ? Druga sprawa to pensje i te jebane immunitety - pensja opierdolona do 1500zł ( tak jak zarabia większość Polaków), a wszystkie przywileje tych skurwysynów bym zniósł. Bo niby dlaczego taki chuj kurski może jechać 200km/h, psy go pizgają, a frajer pokazuje legityme i go puszczają ?

czy Ty zdajesz sobię sprawe jak łatwa była by droga do korupcji wtedy? nie mówie że teraz jest trudno, ale Ty chcesz to ułatwić, ba wręcz zmotywować do tego
Go Back To Polska Topic List
Prev12223242526144Next
Add Reply New Topic New Poll