Quote (kondek @ 19 Feb 2010 12:51)
Ok to jak wszyscy polecają, (nie chce mi się przeglądać dokładnie wszystkich stron) to z nowszych produkcji polecam: Gran Torino oraz Prawo Zemsty (Law Abiding Citizen)
Low Abiding Citizien ma calkowicie denne zakonczenie, zupelnie nie pasujace do reszty filmu, bo sam film dobry, ciekawy, intrygujacy, ale to zakonczenie to zenada.
Gran Torino osobiscie mi sie bardzo podobal, to jest przyklad dobrze zakonczonego filmu ;p
Quote (Vinzento @ 19 Feb 2010 12:40)
Tropic Thunder
http://i46.tinypic.com/2zt9g6d.jpg
Po polskim tytule niewiele sie spodziewalem ( Jaja w tropikach ), ale jakze sie pomyliłem.
Nie pamietam kiedy sie tak usmialem.
Jak ktos nie widizal to polecam
Komedia trudna do sklasyfikowania, na pewno nie jest to totalny chlam, niektore sceny sa naprawde zabawne + grupka dobrych aktorow z Downeyem Juniorem na czele ( poza tym mam sentyment do Jacka Blacka ;p ), ale mimo wszystko sam film to dla mnie po prostu jedna z wielu niezlych komedii.
Quote (CoD_id @ 19 Feb 2010 12:22)
Chyba wszystkim opadla, generalnie caly film zachwyca zwrotami akcji, kiedy ciagle okazuje sie w czym pierwszy pobil drugiego : )
E:\ bczaiłem w koncu Moon, o ktorym wspominal swego czasu Chaos - bardzo fajny film.
Moon dobry, Prestiz mi sie osobiscie zajebiscie podobal, ale sa tacy, ktorzy domyslili sie zakonczenia.
Dzisiaj ide do kina na Ghost Writer, zobaczymy co tam Roman wyrzezbil.
This post was edited by RoGh on Feb 20 2010 04:43am