d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > Czarodziejka Na Zimno Hc P8 Single Player Yo
Prev1222324252636Next
Closed New Topic New Poll
Banned
Gold: 45.69
Warn: 20%
Jun 21 2023 05:23am
Quote (PrzykraSprawa @ Jun 21 2023 11:16am)
musisz się uwolnić od tej kobiety, może zadzwoń do niej i powiedz co ci leży na sercu, może się spotkacie i pochwalisz się jej jakie masz fajne życie, prace, dom i się zejdziecie? a jak nie to i tak warto

Nie mam jak do niej zadzwonic, bo nie mam numeru telefonu, mejla, nic do niej nie mam, ja nie wiem co u niej, ja teraz mam Diablo 2, i tylko Diablo 2 moze mnie od niej uwolnic, bo ja akurat wole grac w Diablo 2 niz ja, i to jest fakt, kocham Diablo 2 ubostwiam ta gre, i dzieki jeszcze raz rurzowiak za podsuniecie pomyslu o czarodziejce :wub:
Member
Gold: 1,047.06
Jun 21 2023 05:29am
nie bylo mnie chwile, ale ciesze sie ze powstal ten topic :)
Member
Jun 21 2023 05:31am
Quote (Kupcia @ Jun 18 2023 10:19pm)
moja sorka na plugi ma infinity a nie znalazla jeszcze shako i vipera :mellow:

kiedy ostatnio grales na plugy??
Member
Gold: 0.00
Jun 21 2023 05:34am
Quote (Phil_Smith @ 21 Jun 2023 13:23)
Nie mam jak do niej zadzwonic, bo nie mam numeru telefonu, mejla, nic do niej nie mam, ja nie wiem co u niej, ja teraz mam Diablo 2, i tylko Diablo 2 moze mnie od niej uwolnic, bo ja akurat wole grac w Diablo 2 niz ja, i to jest fakt, kocham Diablo 2 ubostwiam ta gre, i dzieki jeszcze raz rurzowiak za podsuniecie pomyslu o czarodziejce :wub:

sam wywlekasz ten temat, po to aby zaraz pisać, że nie chcesz o tym gadać :mellow:
ciśnij d2 - runki same się nie znajdą!
Member
Jun 21 2023 05:35am
Quote (PrzykraSprawa @ Jun 20 2023 07:02am)
więcej czasu tracisz na ten screeny jak na grę. a tu każdy i tak ma w to wywalone.
może sobie wrzucaj pamiętniczek na swoje forum?

ja nie mam akurat, przegladam posty i to moja reakcja na nie: :)
Banned
Jun 21 2023 05:36am
Quote (sow_ozi @ Jun 21 2023 11:34am)
sam wywlekasz ten temat, po to aby zaraz pisać, że nie chcesz o tym gadać :mellow:
ciśnij d2 - runki same się nie znajdą!

Bo o niej mysle znowu dzisiaj, i ostatnio sie mnie kolega anglik pytal 28 lata masz i nigdy nie dotykales waginy? a ja tak
I sobie mysle, ja pierdziele w Anglii jestem i z jakas angielka jeszcze strace prawictwo, a ja tyle lat o jakiejs vikernes, ktora mnie nie chce, dlatego juz trudno, Diablo 2 tylko i nic wiecej w moim zyciu, to ide dalej grac, ide po caina jo xD

Quote (firstmurloc @ Jun 21 2023 11:35am)
ja nie mam akurat, przegladam posty i to moja reakcja na nie: :)

to hejter bufon jak szapiro, ironfister albo majonez, co caly czas chca pokazac jacy to oni sa lepsi ode mnie, bo maja prace i zarabiaja pieniadze :lol:
i mnie gnebia, przezywaja i za wszelka cene chca pokazac, jacy to oni sa lepsi ode mnie, bo ja marnuje czas na diablo 2, a oni wygrywy pracuja i zarabiaja pieniadze

This post was edited by Phil_Smith on Jun 21 2023 05:38am
Member
Jun 21 2023 05:40am
aha dopiero doczytalem ze zginales na koszmarze. no napisze tylko ze szkoda bo nie chce znowu suspa.

:thumbsup:

nie wiem w sumie jak dzialal energyshield na pvm, czy czesto sie trafialy zbugowane moby z mana drainem? jesli nie to na hc bym gral es zawsze, bo tak na p8 jeden niefortunny tp w paczke z moca, fana i sorka do piachu

nie lubie tych czarodziejek dla wielkich graczy pod maxblocka 50% dr 2k damage z blizza xd i 800 zycia
Member
Jun 21 2023 05:41am
Quote (Phil_Smith @ Jun 21 2023 01:36pm)
Bo o niej mysle znowu dzisiaj, i ostatnio sie mnie kolega anglik pytal 28 lata masz i nigdy nie dotykales waginy? a ja tak
I sobie mysle, ja pierdziele w Anglii jestem i z jakas angielka jeszcze strace prawictwo, a ja tyle lat o jakiejs vikernes, ktora mnie nie chce, dlatego juz trudno, Diablo 2 tylko i nic wiecej w moim zyciu, to ide dalej grac, ide po caina jo xD

to hejter bufon jak szapiro, ironfister albo majonez, co caly czas chca pokazac jacy to oni sa lepsi ode mnie, bo maja prace i zarabiaja pieniadze :lol:
i mnie gnebia, przezywaja i za wszelka cene chca pokazac, jacy to oni sa lepsi ode mnie, bo ja marnuje czas na diablo 2, a oni wygrywy pracuja i zarabiaja pieniadze

jak są tacy lepsi to niech wbiją 54 level na hc w diablo sorkom B)
Banned
Jun 21 2023 05:46am
Quote (firstmurloc @ Jun 21 2023 11:40am)
aha dopiero doczytalem ze zginales na koszmarze. no napisze tylko ze szkoda bo nie chce znowu suspa.

:thumbsup:

nie wiem w sumie jak dzialal energyshield na pvm, czy czesto sie trafialy zbugowane moby z mana drainem? jesli nie to na hc bym gral es zawsze, bo tak na p8 jeden niefortunny tp w paczke z moca, fana i sorka do piachu

nie lubie tych czarodziejek dla wielkich graczy pod maxblocka 50% dr 2k damage z blizza xd i 800 zycia

No wlasnie ja tak padlem, niefortunny tp w paczke potworow i rip :/
Troche tego nie przewidzialem :/

W ogole nie wiem jak bedzie wygladala gra na piekle ta czarodziejka
Quote (firstmurloc @ Jun 21 2023 11:41am)
jak są tacy lepsi to niech wbiją 54 level na hc w diablo sorkom B)

I to jeszcze player 8 :D Nie no, nie ma co, moglem wczoraj przerwe zrobic jak pisalem, ze przerwe robie, zamiast sie logowac i farmic hrabine mi sie zachcialo, ale co mi tam, to tylko 54 level i 1 akt koszmar, duzo do przejscia nie mam i odrobienia

Jednak bardzo chce reaktywowac postac w hero editorze i przerzucic wszystkie itemy do shared skrzynki, zebym mial na tej postaci teraz, bo nie wiedzialem, ze mi przepadna jak umre :/ ale boje sie, ze zaraz mnie tu zjedza :/

albo w ogole moze reaktywuje ta soske, i chuj, co ja bede od nowa zaczynal? xD
Najwyzej granie na hc sorcka, ale 1 raz padlem xD
co myslisz murloc?

This post was edited by Phil_Smith on Jun 21 2023 05:46am
Member
Jun 21 2023 05:51am
Quote (Phil_Smith @ Jun 21 2023 01:46pm)
No wlasnie ja tak padlem, niefortunny tp w paczke potworow i rip :/
Troche tego nie przewidzialem :/

W ogole nie wiem jak bedzie wygladala gra na piekle ta czarodziejka

I to jeszcze player 8 :D Nie no, nie ma co, moglem wczoraj przerwe zrobic jak pisalem, ze przerwe robie, zamiast sie logowac i farmic hrabine mi sie zachcialo, ale co mi tam, to tylko 54 level i 1 akt koszmar, duzo do przejscia nie mam i odrobienia

Jednak bardzo chce reaktywowac postac w hero editorze i przerzucic wszystkie itemy do shared skrzynki, zebym mial na tej postaci teraz, bo nie wiedzialem, ze mi przepadna jak umre :/ ale boje sie, ze zaraz mnie tu zjedza :/

tak szczerze to nigdy nie robilem walka na p8, wydawalo mi sie to zbyt meczace.

ale na piekle ja bym pewnie zostal na andariel bardzo dlugo az nie dropnie vipermagi, moze shako jakies tam pierdoły, nie wiem czy oculus z niej dropi ale jak dropi to zeby dropnal. z 1000 runow pewnie. no albo mozesz ryzykowac troche dalej i do mephisto, i lk dotepać. ja tak robie zawsze. i farmie mephista az nie bedzie czarodziejka ubrana. nwm moze jakis stormshield by pomogl jak chcesz p8 grac. chociaz spirit jak masz rws odpalone z plugy dalej op. fhr fcr mana life.

nie no kurwa a co myslaleś ze jak zginiesz to itemy zostaną :D ? po to sie gra hc

jak chcesz se poczitowac, to odpal drugie diablo, zaloz gre przez tcp/ip czy jak sie to gowno nazywa, zrob barba i przechodz dwoma na raz. bedziesz mial bo barba w 1 akcie, z tym sie nie da zginac.
Go Back To Polska Topic List
Prev1222324252636Next
Closed New Topic New Poll