Quote (zYwi3c @ 27 Jun 2012 08:06)
Not rly, ogladaj dalej a nie bedziesz zawiedziony
Przy każdym narzekaniu na serial wiecznie ta sama odpowiedź

Człowiek obejrzy ze 2 epizody, każą mu oglądać jeszcze kilka, bo zrobi się lepszy, dalej jest chujowy, ale potem i tak ogląda kolejne jakoś tak z automatu.
Przy następnych serialach ograniczam się do 2 epizodów - podobają się to oglądam dalej, jak nie to nie.
Quote (kr90 @ 27 Jun 2012 09:56)
wszyscy chwala serial, a mnie zaczyna wkurwiac. glownie przez tego zarozumialego śpika. wyjebac smiecia z serialu i bedzie ok...
oh wait, to glowny bohater
ponadto robi sie przewidywalnie i schematycznie. sprawy jakies takie malo ciekawe i wtorne, watek romansu to juz w ogole katastrofa.
Obejrzałem do S01E05 albo E06, wiele się nie zmieniło.
Mocny przeciętniak i tyle. Widzę, że to serial z tych, gdzie ogląda się kolejne odcinki w nadziei, że wreszcie trafi się coś ciekawego, a tam ciągle ta sama papka.
Plus za pomysł i za nieprzesadzanie z tymi "umiejętnościami" głównego bohatera (dobrze, że nie zrobili z niego supermana), ale minus za ogólną chujowość i przewidywalność. Takie troche M jak Miłość im wyszło.
Pewnie obejrze dalej i skończe S01, ale do jakiegokolwiek TOP10 ani nawet TOP30 tych suitsów nigdy nie wrzuce (żebym ja chociaż obejrzał 30 seriali).
Quote (EustachyMotyka @ 27 Jun 2012 10:02)
ale przecież nikt nie każe ci tego oglądać

to źle o serialu nie może napisać czy jak? maja sie odzywac tylko ci, którym suits się podoba?
This post was edited by toyo on Jun 27 2012 06:45pm