Quote (Stara_Lunara @ 25 Aug 2010 13:41)
Rotfl, ale ty jestes glupi ;D
Platyne robie w grach ktore sa tego warte - z tym sie zgadzam. Jak ty lbp "przechodzilec" to jestes gowno warty, bo w to sie po prostu gra a nie "przechodzi", tu platyna sama wpada no chyba ze taki rodzaj multiplejera ci nie odpowiada. "Przejsc" to sobie mozesz mario. UC juz predzej jest gra na raz choc ukonczylem ja 3 razy, bo mi sie po prostu podobalo, jakos mnie to nie nudzilo cho przyznam ze kolejny raz sie raczej za to nei zabiore.
Sry ale patrzac na twoj profil to ejsli dla ciebie Dantes Inferno jest warte platynki i stawiasz ej ponad GoW3, UC2 czy LBP no to sry nie dogadamy sie ;D Ciebie rajcuje ukonczenie gry byle jak, byle bylo zaliczone a ja jak sie wciagne to chce to ogarnac w 100%, poznac dokladnie fabule, odblokowac rozne tam dodatki itp.
Btw hr jest warte platyny jak cholera, przechodzilem to z 10 razy (w wiekszosci bez poradnikow) - niektore zakonczenia po prostu miazdza, kilka nowych scen dochodzi. Czysta przyjemnosc.
No off

Sa gusta i gusciki
Platyna W dantesie wymagala przejscia gry dwa razy . Gowa musialbym katowac i katowac a nie jest on jakis BOSKI czy cos.
LBP dla mnie to szmelc i koniec , glupie nudne skakanie ;D Iso hate
Ja UC2 moze jeszcze skoncze na hardzie ale watpie.. Zwyczajnie nudzi mnie to .
Dlaczego niby rajcuje mnie ukonczenie gry byle jak ? Po prostu przejde raz i nie mam ochoty do tego wracac.
Ja mialem to zakonczenie co wszyscy poza typem z FBI dochodza do magazu , zwyczajnie nie zebralem wszystkich wskazowek..I zakonczenie mi sie podobalo . Nie wiem jak kolejne , ale teraz robie trofeum zbrodnia doskonala wiec bedzie jakies inne
I tak dla mnie jestes tardem ^^

a i bym zapomnial , chce ktos wymienic Demon's Souls ? Bo szukam
Mam na zaoferowanie HR w koleckjonerskiej , UC2 w kolekcjonerskiej i fife 10 ;p
This post was edited by Redel on Aug 25 2010 08:19am