d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska > World Of Warcraft > Repost#3
Prev12252262272282291680Next
Closed New Topic New Poll
Member
Gold: 300.00
Oct 23 2009 06:11am
Quote (Cultus @ Fri, Oct 23 2009, 11:42am)
a co powiecie na podpierdolenie przez shadow priesta trinketu z sp i mp5 na rzecz resto szamana ("because i got pvp trinket") ? ;)

Smutne - jedyne sensowne wytłumaczenie, że ma offspec holy/disc, który zdarza mu się wykorzystać.
Z drugiej strony jeszcze smutniejsze jest to, że ani na 10, ani na 25 jako tako nie ma trinketów dla shadow priesta - no Reign z Anuba25 to niby wyjątek, bo sporo sp, ale efekt 'lightning capacitora' jest 3 razy mniej efektywny niż u klas z przewagą bezpośredniego dmg-u. No ale cóż... statyczne 150sp (albo 168sp z hc) robi swoje.

Banned
Gold: 0.32
Oct 23 2009 06:14am
biegam od 2 tygodni toc hc, pada wreszcie axe i mi hunter zapierdolil :DD

Quote (Elder33 @ Fri, Oct 23 2009, 12:11pm)
Smutne - jedyne sensowne wytłumaczenie, że ma offspec holy/disc, który zdarza mu się wykorzystać.
Z drugiej strony jeszcze smutniejsze jest to, że ani na 10, ani na 25 jako tako nie ma trinketów dla shadow priesta - no Reign z Anuba25 to niby wyjątek, bo sporo sp, ale efekt 'lightning capacitora' jest 3 razy mniej efektywny niż u klas z przewagą bezpośredniego dmg-u. No ale cóż... statyczne 150sp (albo 168sp z hc) robi swoje.

ten z critem z faction champion tez daje rade

Quote (Elder33 @ Fri, Oct 23 2009, 12:23pm)
Sundial za 40 EoH jest od niego lepszy. Ten z FC jest zjebany na maxa.

ta sredni jest, ale atm ja uzywam wlasnie combo sundial + ten ;/ jakos trinket z os 25/razora nigdy mi nei wpadl

This post was edited by graczjeden on Oct 23 2009 06:25am
Member
Oct 23 2009 06:23am
Quote (graczjeden @ Fri, Oct 23 2009, 12:14pm)

Sundial za 40 EoH jest od niego lepszy. Ten z FC jest zjebany na maxa.

Member
Gold: 4,485.00
Oct 23 2009 06:54am
Quote (cauchy @ Fri, 23 Oct 2009, 09:48)
lol lol lol lol

mow kto co i jak zebym mogl sie posmiac :D

nie do konca, luk dla huntera to jak 2h axe/sword/costam dla warka/pala, rekawic do tego porownac nie mozesz. ja to bym porownal do tego:

to tak jakby tanking druid podpierdolil rogalowi dps helmet bo on przeciez tez leather uzywa nie (Traba Ciebie chyba jeszcze nie bylo w reign wtedy jak suhlia podpieprzyl ten skurwialy helmik z illidana :D)

Zaczeło się od tego, ze jakis Danzou, initiate hunter z bk zajebal jakis axe cos jest jakis wypasiony dla rogue. To byl pierwszy raz. Drugi, to ze ktos tam cos podjebal lionowi i on rage i cry. Wczoraj czy przed wczoraj, Jovee wygral jakies bis lapawice dla niego, co mialy int na nich i znowu lion plakal. Ogolnie to kazda drama o loot to lion i shlah wiec ;d

Quote (graczjeden @ Fri, 23 Oct 2009, 13:14)
biegam od 2 tygodni toc hc, pada wreszcie axe i mi hunter zapierdolil :DD

ta sredni jest, ale atm ja uzywam wlasnie combo sundial + ten ;/ jakos trinket z os 25/razora nigdy mi nei wpadl

Ja uzywam SDundial + Razor. Planuje zdobyc ten z anuba25 normal, bo na heroic mnie nie stac (pewnie kazdy caster dps allout bedzie :<)

This post was edited by Traba on Oct 23 2009 06:56am
Banned
Gold: 0.32
Oct 23 2009 06:57am
Quote (Traba @ Fri, Oct 23 2009, 12:54pm)
Zaczeło się od tego, ze jakis Danzou, initiate hunter z bk zajebal jakis axe cos jest jakis wypasiony dla rogue. To byl pierwszy raz. Drugi, to ze ktos tam cos podjebal lionowi i on rage i cry. Wczoraj czy przed wczoraj, Jovee wygral jakies bis lapawice dla niego, co mialy int na nich i znowu lion plakal. Ogolnie to kazda drama o loot to lion i shlah wiec ;d

Ja uzywam SDundial + Razor. Planuje zdobyc ten z anuba25 normal, bo na heroic mnie nie stac (pewnie kazdy caster dps allout bedzie :<)

ja ten z razora + os 25 chcialbym miec, problem w tym ze chodze os od marca i ani razu nie padl ;)
Member
Gold: 0.00
Oct 23 2009 07:03am
Quote (Traba @ Fri, 23 Oct 2009, 14:54)

lol :D

ja sie w ogole dziwie zescie Danzou wzieli, to taka dziwka ze szok, wlazi w dupe kazdemu kto jest wyzej niz on...

a lion i shilah to wiadomka :)

Member
Gold: 730.21
Oct 23 2009 07:08am
Dla mnie sprawa jest oczywista, jest mail bierze hunter, jest plate bierze warek, pierwszeństwo ma zawsze osoba, która daną klasę itemu może nosić maxymalnie.
Przykład z headem z Illidana jest słaby, bo to leather. Druid tank miał do niego takie same prawo jak rogal.
Ogólnie to tak jakby boomkin zajebał np. chesta clothowego jakiemuś magowi. A to, że ten hunter dostał axe'a przed rogalem tylko pokazuje jak zły jest wasz system lootu.
Member
Oct 23 2009 07:11am
Quote (Traba @ Fri, Oct 23 2009, 12:54pm)

Na shamanie mam Reigna z Anuba (normala):
- na 10 używam z nim Oko z Razora, żeby częściej procowało Elemental Oath (+5% crita do spelli);
- na 25 - Illustration of Dragon Soul do pary.
Proc z Reigna daje mi około 3-3,5% overall dmg.

Quote (xxxRedxxx @ Fri, Oct 23 2009, 01:08pm)
Dla mnie sprawa jest oczywista, jest mail bierze hunter, jest plate bierze warek, pierwszeństwo ma zawsze osoba, która daną klasę itemu może nosić maxymalnie.
Przykład z headem z Illidana jest słaby, bo to leather. Druid tank miał do niego takie same prawo jak rogal.
Ogólnie to tak jakby boomkin zajebał np. chesta clothowego jakiemuś magowi. A to, że ten hunter dostał axe'a przed rogalem tylko pokazuje jak zły jest wasz system lootu.

Powiem tak - dopóki Blizzard nie zadba o właściwą itemizację dla każdej klasy armoru - to jako ranged dps, który może nosić max maile, będę needował clothy lub leathery (ew. craftował).

This post was edited by Elder33 on Oct 23 2009 07:19am
Member
Gold: 4,485.00
Oct 23 2009 07:14am
Quote (cauchy @ Fri, 23 Oct 2009, 14:03)
lol :D

ja sie w ogole dziwie zescie Danzou wzieli, to taka dziwka ze szok, wlazi w dupe kazdemu kto jest wyzej niz on...

a lion i shilah to wiadomka :)

mi to tam wiesz, zwisa trochę. Danzou ogolnie chujowy trochę. Umierał od aoe itp. - failed trial.

Quote (xxxRedxxx @ Fri, 23 Oct 2009, 14:08)

Uważam, że mamy chyba najlepszy możliwy system lootu. Jezeli komuś zależy na jakimś przedmiocie niech biduje jak najwięcej - to, że nie może bidować, to głównie jego wina, bo ma za mało dkp -> nie chodził na raidy. Problem jest w tym, że ludzie whineujący o loot to zazwyczaj trzy konkretne osoby. Ludzie nie łapią, że skoro oni nie dostali itemu, a dostał go ktoś inny - to tak, czy tak jest upgrade dla gildii. Ludzie zrobili się strasznie emo, przez to wotlk. Dostawali wszystko niemal za free. Dopóki się kilka osób nie pojawiło wszystko było ok, później wowy disband i są problemy.

Quote (cauchy @ Fri, 23 Oct 2009, 14:18)
a pamietasz drame na M'uru jak ten warek zgarnal sworda rikkerowi sprzed nosa? :D

zeby nie bylo, to byl 1h sword dla dpsu, dostal go prot warek zeby levelowac szybciej :DD

No mi Tamer, tez zajebal laske z kj do swojego boomkin setu, a levelowal jako feral wiec :D Rage mialem, ale nie robilem dramatu na caly guild.
Poza tym, Rikker nie miał cycka! Nie nalezał mu się ten sword :D

This post was edited by Traba on Oct 23 2009 07:21am
Member
Gold: 0.00
Oct 23 2009 07:18am
a pamietasz drame na M'uru jak ten warek zgarnal sworda rikkerowi sprzed nosa? :D

zeby nie bylo, to byl 1h sword dla dpsu, dostal go prot warek zeby levelowac szybciej :DD
Go Back To Polska Topic List
Prev12252262272282291680Next
Closed New Topic New Poll