Quote (Damundo @ Sep 18 2020 08:59pm)
Te przesuwane klapki z logiem do cable managementu troche dyskusyjne, ale jakos spoko udalo mi sie to poskladac i mi az tak nie przeszkadzaja, dodatkowo ta klapka do 'piwnicy' na kabel do GPU spoko sprawa.
No i rzepy z tylu spoko, cable management oceniam calkiem wysoko, pomimo semi-modular PSU.
Chociaz bede psu tez musial wymienic, moze nie od razu, bo 3080 bez podkreconego 8700k powinna uciagnac na 550W, a potem jakis ss focus albo corsair 750-850 wjedzie.
Przyszlosciowo jeszcze RAM nie wiem czy nie dokupie/wymienie, chociaz nie wiem czy dam rade dokupic taki jak mam, a mi go troche szkoda. Najwyzej sie pomecze z renderingiem na 16GB do kolejnej generacji ;d
Buda już na miejscu, powiem Ci że składanie w niej kompa to czysta przyjemność, miejsca jest wszędzie od groma, nic nie koliduje. Na kable też od groma miejsca. Fajny pateny z panelami bocznymi jako drzwi. Także po głębszym obcowaniu stwierdzam że jakościowo to jest ten sam poziom co FD. W sumie jedyne do czego bym się przyczepił to do tych odsuwanych zaślepek na kable wolałbym gumowe przepusty. Na razie siedzę na integrze to airflow jako tako nie sprawdzę ale wygląda że będzie na bardzo wysokim poziomie. Tak się zastanawiam czy dokupywać na front jeszcze jeden 140mm.
Corsair też już spakowany i zaraz leci na ***

This post was edited by PrzykraSprawa on Sep 19 2020 09:07am