Quote (Patsz_Pan @ 7 Sep 2012 02:53)
ja tam za 6,5 h mam poprawkę z rzymu, niewiele umiem nie chce mi się uczyć
przeszedłem nad tym do porządku dziennego że opierdole rok i jakoś z tym specjalnie źle mi nie jest
No ja podchodzilem na studia dwa razy i dwa razy nawet nie podszedlem do sesji. Bardzo naturalnie przyszlo do mnie nastawienie, ze nie zalicze sesji wiec mnie to jebie. Na studiach to bardzo gladko idzie.
Quote (Melkor1337 @ 7 Sep 2012 02:52)
jak to mowia czasami zeby odbic sie od dna trzeba spac na sam dol zeby sie przekonac jak to jest, nie wiem czy ja w moim obecnym stanie tego zakosztowalem jednakze, nie radze sobie w chuj , po prostu sobie nie radze
niektorzy ludzie są tacy "biedni" ze jedyne co mają to pieniądze i ja wlasnie teraz wlasnie tak sie czuje, oprocz tego nie mam doslownie nic, a i one predzej czy pozniej pod wyplywem blednych decyzji sie skonczommm
Jesli amsz pieniadze to ejstes na wygranej pozycji bo mozesz robic to co lubisz. Pomysl co lubisz robic i zacznij jakis interes w tym kierunku. Jesli masz pieniadze na rozruch to bedziesz mogl w latwy sposob rozwijac swoje zainteresowania, a to prowadzi do lepszego zycia. Imo to dobry krok na poczatek, reszta potem juz rpzyjdzie latwiej.