Quote (Carax @ Jan 17 2013 03:04pm)
o multi-adwokat. tego jeszcze nie widziałem.
powiedz mi co ja mam jeszcze napisać? że wasze teorie mnie nie przekonują? czy co jeszcze?
dostane suspa ale chuj mnie tam to boli burakowi trzeba powiedzieć co się o nim myśli.
znajdź sobie jakieś zajęcie poza komputerem, bo zostaniesz życiowym nieudacznikiem, którym i tak już jesteś.
a ty się nie wpierdalaj w dyskusje, które cie nie dotyczą.
marnotrawstwo, wolę, żebyś pisał, bo jebiesz takie selfownedy, że aż miło patrzeć. ja nie reportuje, bo taki po prostu jestem. niektórzy i owszem się unoszą bardzo dumą, ale to nie dla mnie. przyjmuję krytykę na klatę jeśli jest zasadna. Obejrzyj film, proszę Cię, bo tylko wtedy zrozumiesz o co nam tu wszystkim chodzi.
Quote (MuFfaS @ Jan 17 2013 03:08pm)
dobra carax skoro uwazasz wszystkich za debili to ok, masz do tego prawo, ale zrozum, ze skoro wpadles tu glosic swoje teorie, do czego kazdy ma prawo, to wypadaloby je poprzec jakas argumentacja, ktorej tu ewidentnie z twojej strony zabrakło, więc nie dziw się, że kolejne osoby wchodzące do tematu jadą po tobie a nie np po gracjanie, to nie żadna zmowa, po prostu ludzie realnie oceniają dyskusję i opowiadają się za którąś ze stron
otóż to. z mojej strony nic osobistego, po prostu wyśmiewam jego głupotę.
This post was edited by GracjanTadeusz on Jan 17 2013 07:12am