d2jsp
Log InRegister
d2jsp Forums > Off-Topic > International > Polska >
Poll > Macieye 2009, Faworyci > Ankieta Oficjalna
Prev1212223242558Next
Closed New Topic New Poll
  Guests cannot view or vote in polls. Please register or login.
Banned
Gold: 2.20
Warn: 20%
Oct 2 2009 03:28pm
Quote (BjNsux @ Fri, Oct 2 2009, 11:25pm)
Nom, fakt, chujowo wyszlo :D Zacznijmy od tego, ze azur3 nic nie mial do drumandbase (przynajmniej na forum) wiec nie oczekiwal zadnej konfrontacji z jego strony, myślę, że to trochę rozjaśnia sytuację.

Również do niego nic nie miałem. Rozmawialiśmy normalnie. Dlatego zdziwił mnie sms, który mi pokazała Szadzia, w którym pisał, że spotkała się z największą kurwą pl sekcji ;) Gdyby nie to, nie byłoby takiej sytuacji.

Btw spoko ma, że jest taki zazdrosny o dziewczyne poznaną na jsp, z którą nie ma najmniejszych szans być, z racji odległości ;) Zwłaszcza że był zazdrosny, o to że spotkała się ze mną i z Kamilem i napiła się z nami piwa. Nie gruchaliśmy sobie tak jak oni nad wisłą ;)
Banned
Gold: 1,236.51
Warn: 30%
Oct 2 2009 03:29pm
Quote (Nensato @ Fri, 2 Oct 2009, 22:28)
anwil  2.22% (3 Votes)
spiochek 9.63% (13 Votes)
WAIT, WHAT?

ta ankieta nie ma sensu, ludzie glosuja tylko na tych ktorzy ostatnio jebali faile

zawsze tak jest x]
Member
Gold: 28,575.00
Quote (DrumAndBase @ Fri, Oct 2 2009, 11:24pm)
Niech sobie mówi co chce. Do dziewczyny potrafił po mnie kurwić, a w twarz nie.

Nie chcę Szadzi ośmieszać, bo nie powiedziałem ani 25% tamtej historii. Obiecałem, że nie powiem więcej i będę się tego trzymał. Mówi się trudno.

Nie uważam się za lepszego. (prawie) wszyscy ludzie są równi, ale patrząc na poziom wypowiedzi, różne zwierzenia itp, śmiało mogę stwierdzić, że perspektywy mam lepsze. Naucz się czytać ze zrozumieniem

Wczesniej pisales o tym, ze nikt z forum nie bylby ci w stanie nabluzgac w twarz, teraz 3/4 maja gorsze perspektywy od ciebie. A swoja teorie opierasz na poziomie wypowiedzi i "roznych zwierzeniach itp" innych uzytkownikow. Wszystko ok, bo to glowne wytyczne oceniania innych uzytkownikow internetu, ale sek w tym, ze ty niestety, czy to tylko pozujac na jsp, czy tez bedac takim w rl, zasuwasz nam codziennie porcje "roznych zwierzen itp" oraz wielu, mowiac eufemistycznie, mocno nieprzemyslanych wypowiedzi, ktore rzucaja na twoja internetowa postac juz nawet nie cien, a cakolwite zacmienie.
Wez pod uwage fakt, ze skoro ty wypisujesz rozne rzeczy niekoniecznie serio, to moze uzytkownicy, ktorych stawiasz nizej od siebie, tez sobie zartuja i podchodza do calego zagadnienia z dystansem.
Member
Gold: 0.41
Warn: 100%
Quote (RoGh @ Fri, Oct 2 2009, 09:18pm)
Widze jakis progres w twoich wypowiedziach, teraz juz uwazasz sie za lepszego od 3/4, a nie od wszystkich. Posiedz z nami jeszcze z pol godzinki to moze wreszcie przyznasz, ze tak naprawde nie roznisz sie niczym od przecietnego uzytkownika tej sekcji.
Ktory to ten 17latek co cie tak strasznie jedzie? Bo mocno ci doskwiera ta mistyczna granica wiekowa, a wsrod ostatnich postow nie widze zadnej butnej 17tki atakujacej twoja internetowa pozycje.

hehehe no tozeby bylo: drumnbasy ty pierdolony niedojebie, jestes kurwa imitacja phockousa, rownie uposledzony fizycznie i rownie skrzywdzony intelektualnie :D
Quote (BjNsux @ Fri, Oct 2 2009, 09:25pm)
Nom, fakt, chujowo wyszlo :D Zacznijmy od tego, ze azur3 nic nie mial do drumandbase (przynajmniej na forum) wiec nie oczekiwal zadnej konfrontacji z jego strony, myślę, że to trochę rozjaśnia sytuację. Azur3 nie spierdalal bo nie miał przed czym.

chaos :D
beka ;D
Member
Gold: 0.00
Oct 2 2009 03:31pm

idę spać.
Banned
Gold: 0.00
Warn: 10%
Oct 2 2009 03:31pm
Quote (DrumAndBase @ Fri, 2 Oct 2009, 23:28)
Również do niego nic nie miałem. Rozmawialiśmy normalnie. Dlatego zdziwił mnie sms, który mi pokazała Szadzia, w którym pisał, że spotkała się z największą kurwą pl sekcji ;) Gdyby nie to, nie byłoby takiej sytuacji.

Btw spoko ma, że jest taki zazdrosny o dziewczyne poznaną na jsp, z którą nie ma najmniejszych szans być, z racji odległości ;) Zwłaszcza że był zazdrosny, o to że spotkała się ze mną i z Kamilem i napiła się z nami piwa. Nie gruchaliśmy sobie tak jak oni nad wisłą ;)

Szadzia też n1 tępa dzida, skoro ci to pokazała. Poza tym azur3 ma panne w rl, szadzia to zwykła e-przyruchanka. Ale juz dosyć o nim, zresztą w ogole z mojej strony już eot.
Banned
Gold: 2.20
Warn: 20%
Oct 2 2009 03:32pm
Quote (RoGh @ Fri, Oct 2 2009, 11:29pm)
Wczesniej pisales o tym, ze nikt z forum nie bylby ci w stanie nabluzgac w twarz, teraz 3/4 maja gorsze perspektywy od ciebie. A swoja teorie opierasz na poziomie wypowiedzi i "roznych zwierzeniach itp" innych uzytkownikow. Wszystko ok, bo to glowne wytyczne oceniania innych uzytkownikow internetu, ale sek w tym, ze ty niestety, czy to tylko pozujac na jsp, czy tez bedac takim w rl, zasuwasz nam codziennie porcje "roznych zwierzen itp" oraz wielu, mowiac eufemistycznie, mocno nieprzemyslanych wypowiedzi, ktore rzucaja na twoja internetowa postac juz nawet nie cien, a cakolwite zacmienie.
Wez pod uwage fakt, ze skoro ty wypisujesz rozne rzeczy niekoniecznie serio, to moze uzytkownicy, ktorych stawiasz nizej od siebie, tez sobie zartuja i podchodza do calego zagadnienia z dystansem.

Również nie napisałem że nikt. Napisałem, że większość. Mała różnica. Może i z jakimś bojanem bym się nie nakłócił, ale z większością bym spokojnie mógł spotkać się i wyjaśnić sobie wszystko, nie mając w perspektywie połamanych rąk. Oczywiście jeśli tylko bym chciał, gdyż oglądanie mordki jakiegoś hawerka, czy leothyrka jest wątpliwą przyjemnością
Banned
Gold: 200.00
Quote (BjNsux @ Fri, Oct 2 2009, 11:19pm)
Gadałem z azurem i "spierdolił" dlatego, że był chory i musiał wziąć antybiotyk, nie mam powodów żeby mu nie wierzyć, natomiast widzę 1000 powodów, dla których drumandbase mógłby przedstawiać tę sytuację w odpowiednim dla niego świetle.

w tym momencie mowie pas
Banned
Gold: 85.00
Quote (Leoncio @ Fri, Oct 2 2009, 11:31pm)
http://www.youtube.com/watch?v=553SeADDTAI
idę spać.

Ale chujuwka... :D
Member
Gold: 0.41
Warn: 100%
Oct 2 2009 03:33pm
Quote (DrumAndBase @ Fri, Oct 2 2009, 09:32pm)
Również nie napisałem że nikt. Napisałem, że większość. Mała różnica. Może i z jakimś bojanem bym się nie nakłócił, ale z większością bym spokojnie mógł spotkać się i wyjaśnić sobie wszystko, nie mając w perspektywie połamanych rąk. Oczywiście jeśli tylko bym chciał, gdyż oglądanie mordki jakiegoś hawerka, czy leothyrka jest wątpliwą przyjemnością

haha
/niebojan
Go Back To Polska Topic List
Prev1212223242558Next
Closed New Topic New Poll