Quote (DrumAndBase @ Fri, Oct 2 2009, 11:24pm)
Niech sobie mówi co chce. Do dziewczyny potrafił po mnie kurwić, a w twarz nie.
Nie chcę Szadzi ośmieszać, bo nie powiedziałem ani 25% tamtej historii. Obiecałem, że nie powiem więcej i będę się tego trzymał. Mówi się trudno.
Nie uważam się za lepszego. (prawie) wszyscy ludzie są równi, ale patrząc na poziom wypowiedzi, różne zwierzenia itp, śmiało mogę stwierdzić, że perspektywy mam lepsze. Naucz się czytać ze zrozumieniem
Wczesniej pisales o tym, ze nikt z forum nie bylby ci w stanie nabluzgac w twarz, teraz 3/4 maja gorsze perspektywy od ciebie. A swoja teorie opierasz na poziomie wypowiedzi i "roznych zwierzeniach itp" innych uzytkownikow. Wszystko ok, bo to glowne wytyczne oceniania innych uzytkownikow internetu, ale sek w tym, ze ty niestety, czy to tylko pozujac na jsp, czy tez bedac takim w rl, zasuwasz nam codziennie porcje "roznych zwierzen itp" oraz wielu, mowiac eufemistycznie, mocno nieprzemyslanych wypowiedzi, ktore rzucaja na twoja internetowa postac juz nawet nie cien, a cakolwite zacmienie.
Wez pod uwage fakt, ze skoro ty wypisujesz rozne rzeczy niekoniecznie serio, to moze uzytkownicy, ktorych stawiasz nizej od siebie, tez sobie zartuja i podchodza do calego zagadnienia z dystansem.