Quote (ibs @ Jun 21 2023 10:24am)
O, padłeś Fifi.
Nom, dlatego teraz gram na luzie, przechodze sobie lokacje na spokojnie, tunele, wbijam poziomy i bez pospiechu, zeby znowu nie pasc. Tym razem nie daje statow w mane, tylko samo zycie i sila, i wszystko do shared stash wrzucam.
Ide sobie zaraz obczaic chwile Heroes 4, jakiegos czarodzieja, chwile sobie pogram, jak gowno to wracam do Diablo 2
Normalnie to gralbym w Tibie moim druidem (zaklecia zimna) albo w Runescape (zamrazajace starozytna magia), ale co ja bede placic co miesiac 9 funtow, jak Diablo 2 lepsze w chuj i za darmo, i do tego muzyka i sciezka dzwiekowa dojebana.
Poza tym grajac w Diablo 2 przechodzi mi bol, gdy mysle o Pannie Vikernes, i o tym ze miala mi robic dobrze, mielismy wyjechac razem do Norwegii i uprawiac seks i miec dzieci, a skonczylo sie na tym, ze ona odeszla ode mnie, i nigdy juz z nia nawet nie pogadam, a Diablo 2 to chyba jedyne co kocham bardziej od vikernes, diablo 2 lepsze niz dziewczyna, dlatego gram, zeby nie miec depresji, bo tak to mam depresje, a Diablo 2 powoduje, ze chce mi sie zyc!